function my_custom_js() { echo ''; } add_action('wp_head', 'my_custom_js'); Još samo tri dana traju prijave za 8th Croatian Blues Challenge | SPONA MUSIC

Još samo tri dana traju prijave za 8th Croatian Blues Challenge

Croatian Blues Challenge Croatian Blues Challenge

    Prijave za 8th Croatian Blues Challenge do 31.10.

Bikers Beer Factory
3.11.2016. Solo/duo category
4.11.2016. Band category
5.11.2016. Winners & Guests

  Još samo tri dana traju prijave za osmo nacionalno natjecanje najboljih hrvatskih blues glazbenika – na Croatian Blues Challenge se možete prijaviti do ponedjeljka, 31. listopada u ponoć. Izvođači se prijavljuju putem sljedećeg linka:
http://www.hrvatskebluessnage.hr/croatian-blues-challenge-prijavnica

Kao i svih prethodnih godina, pobjednik u svakoj kategoriji stječe pravo predstavljati Hrvatsku i udrugu Hrvatske blues snage na krovnom svjetskom blues natjecanju -  33th International Blues Challengeu, koje će se od 31.1. do 4.2.2017. održati u Memphisu. Pobjednici također imaju priliku nastupiti i na 8th European Blues Challengeu, koji će se održati od 15.-18.3.2018. u norveškom gradu neobičnog imena – Hell.

Ove godine po prvi puta imamo i novčanu nagradu za pobjednike odnosno njihov put u Memphis. Tako će pobjednički bend dobiti 10.000,00 Kn koje osigurava Hrvatska glazbena unija, dok će pobjednik u solo/duo kategoriji dobiti 2.000,00 Kn koje osigurava Filab iz Samobora.

Ovogodišnji domaćin natjecanja je Zagreb i klub Bikers Beer Factory koji po izgledu i atmosferi izuzetno podsjeća na klubove u kakvima će pobjednici Challengea svirati u Memphisu. Središnje mjesto hrvatskog bluesa, Bikers Beer Factory će biti od 3.-5.11.2016. Već tradicionalno, natjecatelji će nastupiti u dvije kategorije:

  • Četvrtak, 3.11.2016. Solo/duo
  • Petak, 4.11.2016. Band,

dok je subota, 5.11.2016. rezervirana za pobjednike u obje kategorije te posebne goste. Istovremeno s Challengeom, događat će se i izbor najboljeg autorskog blues teksta “Carl Reuter – The Best Original Lyrics Award”, uz uvjet da pjesma bude izvedena u natjecateljskom dijelu Challengea.

Udruga “Hrvatske blues snage” promiče blues glazbu u Hrvatskoj te okuplja brojne zaljubljenike u blues, glazbenike, novinare, izvođače, agencije, diskografske kuće, klubove… Do sada je organizirala više od 400 koncerata, 7 Zagreb International Blues Festivala, 7 Croatian Blues Challengea, objavila 4 kompilacijska CD albuma, 8 godina za redom poslala predstavnike u Memphis na International Blues Challenge te 6 puta u Berlin, Toulouse, Rigu, Brisel i Torritu na European Blues Challenge. Više o udruzi, Challengeu i bluesu u Hrvatskoj uskoro čitajte na novoj, u završnoj fazi izgradnje, web stranici www.hrvatskebluessnage.hr

Tračnicama bluesa foot
Spona Classics foot
Sound Report foot
Filab
terapija_FOOT
Bez sluha foot