Novi singl: EoT – Moment

EoT - Moment EoT - Moment

Singl “EoT – Moment” poslušajte OVDJE

Nakon što su “pomeli” demo scenu pobjedama na čak sedam festivala (“Mack Production”, “O’Rock festival”, “Rat bendova”, “Glas mladih”, “Croatia Bike Week gitarijada”, ”Rovinj Music Festival” i “Osječka motogitarijada”) te objavili hvaljeni debitantski album “Defibrilacija”, karlovački EoT udara još jače, izravnije, brutalnije, surovije i žešće! Pred vama je “Moment” – dvije minute rokanja koje razara glavu, trup i udove! Glazbu i riječi potpisuje Boris Kolarić, aranžman EoT, dok se producentske palice prihvatio Matej Zec, poznatiji i kao gitarist legendarnog riječkog benda Let 3.

Moment je taj trenutak koji nas spaja
Moment je taj trenutak od početka do kraja
Ništa više u životu nije ekvivalent
Onom “feelu” kad osjećamo da imamo taj moment!

“Pjesma predstavlja zaokret prema sirovijem i direktnijem zvuku i izričaju EoT-a, kao svojevrsnom ogledalu društva i vremena u kojem živimo, teškom raspadu cjelokupne situacije na jeftinim steroidnim krilima društvenih mreža i portala, gdje je svaki moment jako bitan, štoviše od presudne važnosti za čovječanstvo i našu galaksiju.. Da li imamo taj.. Moment?!  Procijenite sami..” – kažu članovi EoT-a.

EoT u akustičnoj varijanti možete poslušati u subotu, 30.9. u 11 sati ujutro u galeriji Greta (Ilica 92), gdje će svirati na otvorenju izložbe i predstavljanju dvostrukog CD albuma “Velika rock eksplozija #10″. Električni EoT poslušajte u zagrebačkom klubu Boogaloo u petak, 6.10., kad će nastupiti uz Let 3 i Phantasmagoriu na velikom finalu desete “Velike rock eksplozije”.

    

“Moćno, žestoko i pitko. EoT je bend kojemu itekako treba pružiti šansu.”
Dubravko Jagatić, Nacional

“Brutalno iskreno, žestoko i glasno!”
Mario Iličić, Slobodna Bosna

“Odmah je jasno da EoT imaju ono nešto!”
Siniša Miklaužić, Muzika.hr

“EoT imaju i talenta i potencijala da naprave nešto više.”
Dragutin Matošević, Barikada

“Koliko god teško bilo takvom bendu izdržati na učmaloj sceni, trud će im se isplatiti.”
Bruno Koić, Mixeta

Spona Classics foot
terapija_FOOT
Sound Report foot
Filab
Bez sluha foot
reggae foot