Book & Urban Sound

Udruga Slobodan ulaz pokrenula je uz pomoć Ureda za kulturu grada Zagreba projekt Book & Urban Sound. Riječ je o nizu od 8 koncerata u 8 gradskih knjižnica grada Zagreba gdje će nastupiti 8 izvođača urbanog zvuka različitih žanrova. Prva dva koncerta dogodit će se krajem svibnja 2023.

U ponedjeljak 29.5.2023. u gradskoj knjižnici Vladimir Nazor u Zagrebu u sklopu projekta „Book & Urban Sound“ održat će se nastup zagrebačkog urbanog blues dueta BOK BLUES. Riječ je o pobjednicima 12. hrvatskog blues natjecanja koji se spremaju za poljski grad Chorzow gdje će 3.6.2023. nastupiti na „11th European Blues Challengeu“, krovnom europskom blues natjecanju u konkurenciji blues izvođača iz 22 europske države. Tako će ovaj nastup biti njihova svojevrsna generalna proba pred odlazak u Poljsku jer će u knjižnici izvesti identičan repertoar koji su pripremili za natjecanje uz nekoliko dodatnih pjesama. BOK BLUES su Zoran Haraminčić Hara (gitara, vokal, udaraljke) i Davor Bunčić Buna (vokal, usna harmonika, gitara, udaraljke). Koncert počinje u 19:00 sati, a ulaz je besplatan.

Bok Blues

31.5. u knjižnici Marije Jurić Zagorke (Krvavi most 2) nastupit će mladi urban folk kantautor iz Pule Grgur Višić koji će tom prilikom predstaviti svoj nedavno objavljen album Traženja (Croatia Records / Spona).

Partneri Slobodnog ulaza u ovom projektu uz Gradski ured su Spona, Bez sluha te udruge Suncokret i Hrvatske blues snage.

 

soundgardina foot
Bez sluha foot
drumtidam foot
terapija_FOOT
Sound Report foot
classics foot
reggae foot