O nama

SPONA je mala diskografska kuća, koncertna i publishing agencija koja se uglavnom bavi novim izvođačima. Neki od njih su ove godine objavili svoj treći, četvrti, a neki i peti studijski album. S radom je počela krajem 2004. godine. Njeguje timski rad, individualan pristup izvođačima i trudi se biti kreativna u prezentaciji svojih artista javnosti.

SPONA surađuje sa svim važnijim diskografskim kućama, klubovima i festivalima u zemlji, mnogim profesionalnim web i design studijima, fotografima, tonskim snimateljima, producentima, studijskim glazbenicima, kompozitorima, tekstopiscima, glazbenim pedagozima te brojnim profesionalcima iz različitih poslovnih, glazbenih, designerskih, arhitektonskih i drugih umjetničkih i kreativnih disciplina.

SPONA je do sada samostalno ili u koprodukciji službeno objavila više od 90 albuma i barem isto toliko singlova i maxi singlova. Njeni zaposlenici i suradnici odlaze na koncerte i festivale, slušaju glazbu koja stiže na njihovu adresu i druže se s vlastitim izvođačima.

Usluge Spone su prilično skupe, no ponekad (baš kao i najvažnije stvari na ovome svijetu) su besplatne.

Odnedavno, Spona je dobila mlađeg brata. Riječ je o partnerskoj firmi BEZ SLUHA j.d.o.o.

BEZ SLUHA je promocijsko-produkcijska agancija koja pruža različite usluge u glazbenoj industriji. Prvenstveno je riječ o promociji glazbe, novih izdanja, izvođača, koncerata i festivala te pomoćnim poslovima oko organizacije koncerata i festivala.

SPONA – poslovne usluge i izdavaštvo

Kotoripska 1
10090 Zagreb
tel/fax +385 01 3707 076
OIB: 61747618751
spona@spona.com.hr
www.spona.biz
http://www.facebook.com/SponaMusic/
https://twitter.com/Spona_Music

BEZ SLUHA j.d.o.o.

Kotoripska 1
10090 Zagreb
tel/fax +385 01 3707 076
OIB: 28524583246
tkralj@spona.com.hr

 

Treći svijet foot
Hrvatske blues snage
drumtidam foot
classics foot
soundgardina foot
Bez sluha foot
jazz foot