Castaway Souls – Haljina za ples

Castaway Souls - Haljina za ples

Sisački glazbeni projekt Castaway Souls predstavlja singl “Haljina za ples”, koji najavljuje novi studijski album čija se objava očekuje tijekom tekuće godine. Prelijepu akustičnu kompoziciju je skladao Louis Juckovich, a na snimanju pjesme je sudjelovao svestrani nizozemski usnoharmonikaš Leon van Egmond.

Louis Juckovich o pjesmi kaže: “To je onaj osjećaj kada nekoga sretneš, a nisi siguran da li se poznajete. Često viđena slika, zar ne? No, onda nastupa trenutak kada spoznaš da osoba koju zapravo poznaješ pripada nekoj drugoj generaciji, iz nekog minulog vremenskog perioda. I eto zgodne teme za pjesmu. “Haljina za ples” je na neki način satira o romansi djevojke i muškarca u “najboljim godinama”. Pjesma o generacijskim sličnostima i načinu premošćivanja nezaobilazno prisutnih razlika te naravno, o slavlju zbog sklapanja novog prijateljstva.”.

Castaway Souls je glazbeni projekt iz Siska predvođen gitaristom, vokalom i autorom Louisom Juckovichem. Javnosti su se predstavili LP-em “Demons from the Attic”, EP-em “I’ll Be Flying Tonight” te brojnim singlovima. Širok spektar glazbenih utjecaja, raznovrsnost tekstualnih tema te složenost aranžmana pokazali su na albumu “Between Surreal and Reality”, a pjesmom “Kazaljke” te aktualnim singlom “Haljina za ples” dokazali su kako kvalitetne tekstove mogu pisati i na hrvatskom jeziku.

terapija_FOOT
Bez sluha foot
Sound Report foot
Treći svijet foot
soundgardina foot
reggae foot
drumtidam foot