Član blues kuće slavnih Norman Beaker glavni je izvođač 13th Zagreb International Blues Festivala!

ZIBF 13

13th Zagreb International Blues Festival će se održati od 22. do 25. studenog 2022., i u četiri festivalska dana, na tri zagrebačke lokacije, dovodi ukupno devet vrhunskih blues izvođača.

Festival, kao i svake godine počinje u utorak tradicionalnom svirkom “BLUES FOR YOU – TRIBUTE TO BUHA”, koja je posvećena osnivaču Hrvatskih blues snaga, nažalost prerano preminulom Draženu Buhinu Buhi. 22.11. u klub Hard Place zasvirat će BEN DOVER, TOMISLAV GOLUBAN, BLUES POISON i REFORMATORI, sastav mladih blusera iz velikogoričke Mungos blues i rock škole.U srijedu 23.11. Zagreb International Blues Festival tradicionalno približava blues glazbu najmlađima u sklopu programa “Blues in the School” te će tako ove godine mališani iz O.Š. Horvati imati priliku slušati predavanje i nastup starih blues majstora – BORISA HREPIĆA, MIRE DIMIĆA I VEDRANA ŽANKA, koji će kroz edukativnu glazbenu radionicu razveseliti buduće bluesere.

U četvrtak 24.11. na glavnoj večeri festivala u klubu Hard Place svoj nastup održat će član ”Blues kuće slavnih” – legendarini britanski blues gitarist i pjevač NORMAN BEAKER sa svojim bendom. Kao zagrijavanje za koncert nastupit će zagrebački blues/country duo TOMICA & ROBI.

U petak 25.11. na završnoj večeri festivala u zagrebačkom klubu Booze & Blues nastupit će band VENI VIDI WHISKEY iz Kotoribe, koji promoviraju svoj EP ”Between the Rivers”, a nakon njih će nastupiti sjajni ZACK DUST sa svojim bendom koji iako potječu iz Varaždina, veliki dio svoje karijere realiziraju u Americi. Hrvatske blues snage, Dobri duh rock’n’rolla i Spona Vas pozivaju na 13th Zagreb International Blues Festival – četiri dana dobre zabave uz vrhunski blues!

drumtidam foot
reggae foot
soundgardina foot
classics foot
Hrvatske blues snage
Bez sluha foot
terapija_FOOT