Dario Cebić osvojio 1. mjesto na International Music Competition Vienna 2012.

Spona Music Publishing s ponosom donosi vijest da je mladi hrvatski skladatelj i doktor glazbenih znanosti, Dario Cebić, osvojio 1. mjesto na International Music Competition Vienna 2012. (međunarodnom natjecanju iz kompozicije) u Beču. Na natjecanje koje organizira grad Beč prijavljeno je 120-ak skladbi iz 80-ak država.
U isto vrijeme na Natječaju za nove skladbe Hrvatskog sabora kulture Dario je osvojio 2. nagradu u kategoriji amaterskih puhačkih orkestara za skladbu pod naslovom „Tension for wind orchestra“.
U protekle dvije godine godine Dario je također bio uspješan i našao se u finalu dva velika međunarodna natjecanja. Tako je u Engleskoj bio finalist na međunarodnom natjecanju u organizaciji Recital Music, te u Grčkoj na International Music Prize for Excellence in Composition 2011. gdje, osim što je bio finalist dobio i specijalnu nagradu žirija za skladbu Anxiety za simfonijski orkestar.
Dario Cebić studira poslijediplomski studij na Universität für Musik und Darstellende Kunst u Beču u klasi Prof. Michaela Obsta, nekadašnjeg  studenta i člana ansambla Karlheinza Stockhausena, jednog od najvećih skladatelja 20. stoljeća. Cebićev opus obuhvaća više stotina skladbi svih smjerova, a specijalizirao se za suvremenu glazbu.

reggae foot
drumtidam foot
Sound Report foot
Bez sluha foot
Hrvatske blues snage
Treći svijet foot
classics foot