Dosh Lee – Kaktus Galaktus

DOSH LEE OBJAVIO ALBUM S JEDNOM PJESMOM I 15 BONUS TRACKOVA KOJIM TJERA KOMARCE

Nakon odličnog prvog albuma „Velika nepravda na malom ekranu“ (Spona / Menart, 2009.), ničim izazvani, dečki iz zagrebačkog punk/funk/rock/hc/butchrowing kvarteta „Dosh Lee“, objavili su svoj drugi studijski uradak „Kaktus Galaktus“ (Spona, 2012.).
U zagrebačkom studiju „Pleasentville“ snimljeno je 16 pjesama, no nakon konzultacija članova benda, producenta albuma Marka Kalčića i izdavača, jednoglasno je odlučeno da je samo jedna skladba dovoljno kvalitetna da bude objavljena na nosaču zvuka. Tako službeno trajanje albuma iznosi 1:52 (jedna minuta i pedeset i dvije sekunde). Preostalih petnaest (15) pjesama stavljene su kao bonus trackovi i namijenjene su prvenstveno borbi protiv komaraca. Naime, pojedini njihovi dijelovi sadrže frekvenciju od 20 MHz, koja je nečujna ljudskom uhu, ali garantirano iritira i uspješno tjera komarce.
Paralelno s albumom „Dosh Lee“ je izdao singl za jedan od bonus trackova. Riječ je o pjesmi  „Ne može nitko gore od nas“ koja je ujedno poziv svim lošim bendovima u državi na natječaj za najgori spot i najgori bend. Pobjednik će svirati kao predgrupa na koncertnoj promociji albuma, 10. siječnja 2013. u KSET-u. Više o natječaju uskoro.

Hrvatske blues snage
classics foot
drumtidam foot
terapija_FOOT
Treći svijet foot
Bez sluha foot
soundgardina foot