Dva singla benda Sampass: “Da li me znaš” i “Tvoj”

Sampass

Spona s ponosom predstavlja novi bend u svojoj glazbenoj obitelji – Sampass iz Sinja. Iza imena benda krije se zanimljiva priča; u slengu Dalmatinske zagore, sampas predstavlja stanje trenutne zbunjenosti, manjka koncentracije, a ponekad može prijeći u karakternu crtu ličnosti ili opis stanja. U vemenu općeg sampasa u društvu nastala su i ova dva singla. Oba je bend već odavno objavio na internetu, a sada doživljavaju svoje službeno izdanje.

Nekoliko zadnjih godina je u članovima benda izazvalo potrebu pokrenuti se u autorskom smislu, proširiti svoju kreativnu energiju i inicijativu na suradnike i prijatelje te pokušati napraviti nešto vrijedno u smislu kvalitete glazbe, tekstova te audio i video produkcije. Prvi rezultati su pred vama – singlovi: “Da li me znaš” i “Tvoj”.

Pjesme “Da li me znaš” i “Tvoj” je tonski snimio Luka Botica. Za miks, mastering i produkciju je zaslužan Ivan Božanić (Studio Dan/Mrak), a autori glazbe, tekstova i aranžmana su Mladen Munivrana i Dalibor Buljan, koji kažu: “Riječ je o autorskoj glazbi, vrlo otvorenih, jasnih i iskrenih tekstova te specifične atmosfere.”.
   
Za singl “Da li me znaš” je napravljen videospot, i to u Vancouveru od strane našeg utjecajnog redatelja Zorana Dragelja.

Hrvatske blues snage
terapija_FOOT
reggae foot
classics foot
Sound Report foot
drumtidam foot
Treći svijet foot