Gretta donosi Sreću!

SINGL SREĆA POSLUŠAJTE  OVDJE

 

Nakon pjesme ‘Malena‘ koju su snimili u suradnji s mladom pjevačicom Geby, a već je punih šest mjeseci u samom vrhu HR TOP 40 – službene liste najslušanijih radijskih singlova, zagrebački rock bend Gretta predstavlja svoj novi singl ‘Sreća‘. Kao što i sam naziv otkriva, riječ je o veseloj, plesnoj i melodičnoj pjesmi koja govori o bijegu iz ponekad surove i monotone svakodnevice u neki bolji, imaginarni svijet, pun boja i ljubavi – svijet sreće.

U snimanju ‘Sreće‘ dečkima iz Grette pridružio se trubač Stipe Mađor, a prateće vokale je otpjevala Martina Geber – Geby, čime je nastavljena uspješna suradnja s ‘Malene’. I ovaj singl je snimao, miksao i producirao Srđan Sekulović – Skansi, a zanimljivo je da je ‘Sreća’ posljednja pjesma koja je snimljena u njegovom legendarnom zagrebačkom ‘NLO studiju’, u kojem su tijekom godina nastali brojni albumi, singlovi i hitovi, a svoj su trag u njemu, između ostalih, ostavili: Massimo, Nina Badrić, Songkillersi, Psihomodo pop, Dino Dvornik, Goran Bare, Josipa Lisac, Pavel  i dakako Gretta.

Gretta kaže: “Pjesmu posvećujemo našem dragom priki i producentu, Srđanu Sekuloviću Skansiju i želimo da mu ‘Sreća’ donese puno sreće u novom studiju.

Grettu možete poslušati uživo u petak, 14. studenog u zagrebačkom ‘Vintage Industrial Baru‘, gdje nastupaju s riječkim sastavom Quasarr.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 30, a na ulazu u klub 40 kuna.

Hrvatske blues snage
classics foot
reggae foot
soundgardina foot
drumtidam foot
Sound Report foot
terapija_FOOT