Gretta u Rockmarku otvara 5. sezonu Akustike!

Gretta

Spremni smo za još jednu sezonu akusticiranja – petu po redu sezonu Akustike otvaramo 21. listopada u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark uz skupinu Gretta.

Nakon radnih ljetnih mjeseci te kratkog predaha i punjenja baterija, s početkom nove koncertne sezone program Akustika se vraća na svoje dvije najdraže pozornice – u zagrebačku glazbenu knjižaru Rockmark i riječki klub Tunel. Utorak je i dalje dan za akusticiranje kada će se i dalje iz tjedna u tjedan u akustičnom obliku predstavljati raznolika imena domaće glazbene scene, uz pokoje gostovanje iz regije.

Otvorenja dosadašnjih sezona odvijala su se (redom) uz Queen of Sabe (2010.), Vatru (2011.), Meritas (2012.) i Nola Piano (2013.), a jubilarna peta po redu sezona započet će sa zagrebačkom skupinom Gretta, koja će u Rockmarku nastupiti 21. listopada!

Svima onima koji pozornije prate domaću rock scenu, zvuk Grette je dobro poznat – iza sebe imaju tri studijska albuma, s kojih su se istaknuli singlovi “Gdje je ovdje ljubav”, “Kad te vidim”, “Moderna”, “Kaos”… Mogu se pohvaliti i kako su pozornicu dijelili sa zvučnim imenima domaće i strane glazbene scene, a 2010. godine su bili i predgrupa skupini White Lies, na njihovom Tvorničkom koncertu.

Glazbene zvijezde su im se posložile tako da su upravo u godini u kojoj obilježavaju ‘desetku’ objavili i najzamjećeniji singl do sada, koji već tjednima i tjednima ne silazi s radijskih ljestvica – pjesmu “Malena”, u kojoj su ugostili Martinu Geber – Geby, što im je ujedno i prvi duet do sada u karijeri.

Kako “Malena” i ostatak njihovog materijala, što novog što starog, zvuči u akustičnom obliku, zagrebačka publika ima priliku provjeriti na otvorenju nove sezone programa Akustika, u utorak, 21. listopada!

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Sound Report foot
classics foot
terapija_FOOT
reggae foot
soundgardina foot
Bez sluha foot
Treći svijet foot