Kings of Leon “Mechanical Bull”

Američki sastav Kings of Leon objavili su ovih dana dugoočekivani novi album “Mechanical Bull” (RCA/Menart). Album je  najavljen singlovima “Supersoaker” i “Wait for Me”, a producirao ga je Angelo Petraglia. Pjesme su snimljene u Nashvilleu, u tonskom studiju u vlasništvu benda. Kritika je dočekala album riječima pohvale i opći je zaključak kako je ovo njihov veliki povratak te da bend nikad nije zvučao bolje. Grupa Kings of Leon je osnovana 1999. godine u Nashvilleu, a ovo im je šesti studijski album. Kings of Leon su: Caleb Followill (vokal, ritam gitara), Matthew Followill (gitara, klavijature, prateći vokali), Jared Followill (bas, klavijature, synthesizer, prateći vokali) i Nathan Followill (bubnjevi, udaraljke, prateći vokali).

Diskografija:
– Youth & Young Manhood (2003)
– Aha Shake Heartbreak (2004)
– Because of the Times (2007)
– Only by the Night (2008)
– Come Around Sundown (2010)
– Mechanical Bull (2013)

jazz foot
soundgardina foot
Sound Report foot
terapija_FOOT
Hrvatske blues snage
reggae foot
Treći svijet foot