Majke predvode 5th Zagreb International Blues Festival

Peto izdanje “Zagreb International Blues Festivala” održat će se u pet dana petog mjeseca na pet zagrebačkih lokacija! Ove godine, za svoje prvo jubilarno izdanje, festival će imati domaćeg headlinera. Nakon nastupa velikih svjetskih blues imena – Big Daddy Wilson, Zakya Hooker, Charlie Musselwhite, Mountain Man, Candye Kane, Greg Koch – na prethodna četiri izdanja festivala, došlo je vrijeme za po mnogima najbolji hrvatski blues band s pravim blues tekstovima na hrvatskom. A to su GORAN BARE i MAJKE, koji će za peto izdanje zagrebačkog blues festivala prirediti poseban koncert.

Bit će to ekskluzivni unplugged koncert, više od sedam godina nakon sada već kultnog koncerta u zagrebačkoj Tvornici, koji je upravo nominiran za diskografsku nagradu Porin u kategoriji najbolji koncertni album i najbolji video program. No, ovaj će nastup biti drugačiji, opušteniji – po prvi puta u svojoj dugogodišnjoj karijeri, BARE i MAJKE će zasvirati na SJEDEĆEM KONCERTU. U njihovoj vrhunskoj glazbi moći ćete uživati udobno smješteni u fotelje dvorane Studentskog centra. Ulaznice će biti podijeljene u tri kategorije, ovisno o udaljenosti od pozornice, a ubrzo će se naći u prodaji.

Uz cjelovečernji koncert Majki,finalni dan festivala otvorit će svojim nastupima odlični mladi gitarist i kantautor iz Rovinja, Sanjin Banić Bane, koji je prošle godine predstavljao Hrvatsku i Hrvatske blues snage na 30th International Blues Challengeu u Memphisu te duo fenomenalnih glazbenika iz Austrije i Mađarske: Ripoff Raskolnikov i Szabolcs Nagy na gitari odnosno klaviru. Više informacija o cijenama karata i kompletnom programu festivala uskoro.

Ne propustite – GORAN BARE i MAJKE Exclusive!

Utorak 27.5.2014. Hard Place – Tribute to Buha Day
Srijeda 28.5.2014. Sax! – Novi CRO blues Day
Četvrtak 29.5.2014. Bikers Beer Factory – Memphis Day
Četvrtak 29.5.2014. Blues in School
Petak 30.5.2014. Hard Place – AlbumPromo Day
Subota 31.5.2014. Dvorana SC – Final Day – GORAN BARE & MAJKE, Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy, Sanjin Banić Bane

soundgardina foot
drumtidam foot
Treći svijet foot
Bez sluha foot
terapija_FOOT
Sound Report foot
reggae foot