MANNTRA – Horizont NOVI ALBUM

Manntra je danas objavila svoj dugo očekivani album prvijenac „Horizont“, kojeg su najavila dva već objavljena singla: Kiša i Horizont . Oba videospota za singlove snimljena su pod redateljskom palicom Dražena Zeljkovića. Album “Horizont” snimljen je u studiju Kontra Music u Umagu i IAM studiju u Ljubljani. Produkciju i miks potpisuje Marko Matijević Sekul, dok su mastering odradili JP Chalbos i Mathieu Bameullea u Lasource Studios u Parizu.
Dečki su u pjesme na albumu izlili svoje dugogodišnje iskustvo u pravljenju problema obitelji i predstavnicima zakona, a odlučili su i iskreno progovoriti o simpatijama prema crnoj kronici. Ipak niti to nije sve jer se na albumu našlo mjesta i za nezuvraćenu ljubav, istočnjačke meditacije, Balkanske ratove, sado-mazo egzibicije, odnos čovjeka i mora, gubitak razuma, prepuštanje žudnjama i još mnogo intrigantnih i škakljivih tema.
Album je dostupan u dvije verzije:
1. Besplatnoj digitalnoj verziji koja se može preuzeti OVDJE sljedećih 14 dana
2. Specijalnoj limitiranoj fizičkoj verziji u CD formatu koja se može kupiti u u trgovinama ili na http://manntra.hr/
Album sadržava 9 pjesama (digitalna besplatna verzija) te 10 pjesama za sve one koji kupe posebno fizičko izdanje. Bonus pjesma na CDu, naziva „Kalvaria“ za razliku od ostalih pjesama na albumu, govori o veselju, leptirićima i zelenim šumarcima i logično je da će se naći na soundtracku videoigre Legends Of Dawn u izdanju Dreamatrixa.


Popis pjesama:
Gorki san
Manntra
Balkanska
Vjeruj ponizno
Na svjetlu
Kiša
Nebitna
Horizont
Monstrumi
Kalvaria (bonus track)

PRESS fotografija:
https://www.spona.com.hr/Media/Manntra.jpg
https://www.spona.com.hr/Media/Manntra02.jpg

Sound Report foot
terapija_FOOT
soundgardina foot
reggae foot
Hrvatske blues snage
classics foot
Treći svijet foot