Neven Dužević – Hard Place, 29.3., 21 h – promocija EP-a “Ja sam navek tu 340”

Spona vam s ponosom predstavlja EP “Ja sam navek tu 340” pjesnika i glazbenika sa zagrebačke Trešnjevke, Nevena Duževića. Bluesom i rockom zaraženi kantautor i multiinstrumentalist, koji izlazi van “kad kmica pada iznad grada”, piše tekstove kojima ljudi vjeruju jer su životni, pravi, osobni, iskreni i proživljeni. “Htjeli smo mijenjati vrijeme, a vrijeme je mijenjalo nas” je stih koji vjerojatno najbolje opisuje svestranog trešnjevačkog umjetnika, koji bi po mnogo čemu mogao “hodati 2 metra iznad zemlje”, ali je “navek” ostao vjeran undergroundu.

Na EP-u se nalazi pet autorskih pjesama na hrvatskom jeziku, snimljen je u periodu od ožujka 2021. do siječnja 2022. u studiju na Jarunu, dok glazbenu produkciju potpisuju Neven Dužević i Pavuša Ivan Radenko, koji je bio i tonski snimatelj. Zanimljivo – sve instrumente (akustična gitara, klavijature, električna gitara, bas, usna harmonika) je odsvirao Neven Dužević, a Neven je i autor glazbe, teksta i aranžmana svih pjesama (osim teksta “Bili smo klinci”, kojeg potpisuje Zvonimir Friganović).

Promocija EP-a će se održati u zagrebačkom klubu Hard Place, u utorak, 29. ožujka. Koncert počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

soundgardina foot
classics foot
Bez sluha foot
Hrvatske blues snage
reggae foot
drumtidam foot
terapija_FOOT