Novi album: Castaway Souls – Teatar Monte Paradiso

Sisački glazbeni projekt Castaway Souls predstavlja novi studijski album “Teatar Monte Paradiso”! Album dolazi nakon četiri objavljena singla – “Kazaljke”, “Haljina za ples”, “Kralj naive” i “Od mora sjeverno”, a na njemu se nalazi trinaest pjesama. Za razliku od dosadašnje prakse, “Teatar Monte Paradiso” prvi je album Castaway Soulsa snimljen u potpunosti na akustičnim instrumentima.

„Pri kraju svakog studijskog albuma pokušam se prisjetiti čitavog puta nastanka njegovog sadržaja, procesa snimanja, ljudi koji su sudjelovali na snimanju i svih onih detalja koji čine gotovu cjelinu priče. Kompletan materijal nastao je 2020. godine. U periodu kada smo svjedočili nekim iznimnim događajima i pojavama koje mnoge generacije nisu bile u prilici doživjeti. Obrađuje teme od ljubavne satire do politike. Govori o globalnoj deformaciji, osobnim gubitcima, strahu, neizvjesnosti, padovima i ustajanjima. O povijesti, velikim životnim odlukama, promjenama i ludilu. Tako to nekako i priliči življenju između nestvarnog i stvarnosti u godini oluja, pandemije i potresa. Ovaj će album i godina u kojoj je nastao zauvijek imati posebno mjesto u mom sjećanju.“ – kaže Louis Juckovich, predvodnik Castaway Soulsa.

Uz Louisa Juckovicha (vokali, gitare, glazba i tekstovi), u snimanju albuma “Teatar Monte Paradiso” su sudjelovali: Marina Ferfolja – prateći vokal, Leon Pavlović – klavir, Josip Križanić – violina, Bruno Urlić – violina, Leon Van Egmond – usna harmonika, Nikola Bjelajac – bass, Robert James Hudulin – klavir i Fran Komlinović – saksofon.

Castaway Souls je glazbeni projekt iz Siska predvođen gitaristom, vokalom i autorom Louisom Juckovichem. Javnosti su se predstavili LP-em “Demons from the Attic”, EP-em “I’ll Be Flying Tonight” te brojnim singlovima. Širok spektar glazbenih utjecaja, raznovrsnost tekstualnih tema te složenost aranžmana pokazali su na albumu “Between Surreal and Reality”, a upravo objavljenim albumom “Teatar Monte Paradiso” dokazali su kako kvalitetne tekstove mogu pisati i na hrvatskom jeziku.

terapija_FOOT
Bez sluha foot
drumtidam foot
Sound Report foot
Hrvatske blues snage
soundgardina foot
Treći svijet foot