Novi album: Gretta – Boje i mirisi

Gretta - Boje i mirisi

Zagrebački rock kvartet Gretta objavio je dugoočekivani, četvrti studijski album “Boje i mirisi”. Zahvaljujući odlično prihvaćenim singlovima “Malena”, “Sreća”, “Sjaj” i “Daleko je”, osvojenom Porinu za najbolju vokalnu suradnju, brojnim energičnim nastupima diljem Hrvatske, fenomenalnim koncertima u maloj i velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova te nedavnoj pobjedi na prestižnom “Karlovačko RockOff festivalu”,  novi je studijski album “Grette” postao jedno od najiščekivanijih domaćih izdanja 2015. godine.

Boje i mirisi” sadrže deset autorskih pjesama, koje variraju od melodičnog i pjevnog pop-rocka do žestokih i alternativnih riffova, glazbenu produkciju potpisuje Srđan Sekulović Skansi (NLO studio), mastering je radio Stuart Martin, a za dizajn omota su zaslužni Luka Hrgović i Duje Medić.
Na albumu su gostovali Stipe Mađor (truba na pjesmi “Sreća”) i mlada pjevačica Martina Geber – Geby (vokal na pjesmi “Malena”, prateći vokal na “Sreći).

Prva mini koncertna promocija albuma “Boje i mirisi” će se održati u petak, 4. prosinca, u zagrebačkoj galerijiGreta”(Ilica 92), gdje će bend “Gretta” održati prvi silent rock koncert u regiji “Gretta u Greti”.
Riječ je o nastupu koji će se moći čuti isključivo putem bežičnih slušalica, a broj posjetitelja je, zbog kapaciteta prostora i specifičnih tehničkih uvjeta, ograničen na šezdeset i devet

jazz foot
Treći svijet foot
soundgardina foot
terapija_FOOT
reggae foot
drumtidam foot
Bez sluha foot