Novi album: “No Rules – Vučji blues”

Streaming servisi

 

Spona vam s ponosom predstavlja novi studijski album “No Rules – Vučji blues” – žestoki, nabrijani, punokrvni rock-blues album s izvrsnim riffovima, još boljim tekstovima, odličnom dinamikom i vrhunskim glazbenicima!

No Rules, izvorno bend iz Tuzle, u novoj bosansko – slovenskoj postavi, snimio je svoj peti studijski album u “ArtSoul” studiju u Ljubljani. Album je snimio, miksao i producirao Vlado Lešnjak, a za mastering je zaslužan Tine Janžek. Snimanje albuma počelo je u vremenu korone, kad je snimljeno šest pjesama, a početkom 2023. su No Rulesi snimili još četiri pjesme i time zaokružili cjelinu.

No Rules se na novom albumu vraća korjenima rhythm & blues-a, koji se provlači kroz cijeli album baziran na gitarskim r’n’r riffovima, s pjesmama u bržem i sporijem boogie ritmu pa čak i s primjesom country stila na pjesmi “Furije”. Autor muzike, tekstova i aranžmana svih pjesama na albumu je Goran Čampara.

No Rules je jedan od najvažnijih sastava u regiji uz čiju muziku ide žanrovski termin garage, iako oni svoju varijantu garage rocka kombiniraju s rhythm and bluesom, ali ponekad i s drugim srodnim žanrovskim formama. Tijekom godina su iskristalizirali svoj autentičan zvuk, koji se jasno čuje na svih pet studijskih albuma.

Iza grupe koju predvodi lider, pjevač, gitarist i autor Goran Čampara-Čampi, rođeni Tuzlak, koji već neko vrijeme živi u Ljubljani, stoje brojni koncerti u regiji, nastupi na festivalima i priznanja od mnogih autoriteta koji prate ono što ovaj sastav tijekom godina radi.

Na novom albumu “Vučji Blues”, bend kroz deset kompozicija, koje su Čamparini autorski radovi, kroz kratku formu od prvog do posljednjeg takta isporučuje baražnu gitarsko-rifovsku paljbu, koja će brojne slušatelje vratiti u vrijeme od 60-tih do 80-tih godina prošlog stoljeća, pri čemu suvremeni tehnički trenutak, moderna produkcija i energija ove ekipe, jasno stavljaju do znanja da je riječ o bendu koji zakonitosti novog vremena razumije i prihvaća na najbolji mogući način.

No Rules se vraćaju, kao što je to uostalom i uvijek bilo, s jasnim stavom, porukom te britkim i jasnim muziciranjem, koje cilja direktno u srce, ili u glavu, ako vam se više sviđa.

“Vučji Blues” ponosno nastavlja stazama ranijih diskografskih uspjeha, koji su u regiji tijekom prethodnih godina potvrdili kvalitete i status grupe.

Hrvatske blues snage
reggae foot
Bez sluha foot
classics foot
drumtidam foot
Sound Report foot
Treći svijet foot