Novi album: Sebastian Doe i Razrednici – Svi smo mi Jedno

Sebastian Doe i Rzrednici - Svi smo mi Jedno

Sebastian Doe i Razrednici objavljuju studijski album “Svi smo mi Jedno”, čija se objava očekivala punih deset godina! Na albumu se nalazi deset pjesama, a zanimljivo, u njegovom snimanju je sudjelovalo 70-ak ljudi! Rezultat ovako dugačkog i zahtjevnog projekta je uistinu izniman – fenomenalan album, koji se isplatilo čekati sve ove godine.

Sebastian Doe i Razrednici glazbeni je sastav koji djeluje od 2012. godine. Čine ga Ivan Petranović (vokal, električna gitara, ukulele), u glazbenim krugovima poznat kao Sebastian Doe, a Razrednici su Dubravko Jantolek (električni bas) i Domagoj Holjevac Lima (bubnjevi). Nakon nekoliko uspješnih singlova ( Palačinke noću sanjam, Korana u meni, Jako volim Zagreb, Svi smo mi Jedno, Ljeto je tu!) izbacuju dugoočekivani album za djecu pod nazivom ”Svi smo mi Jedno”.

S obzirom da Sebastian radi kao učitelj razredne nastave, inspiraciju za većinu pjesama nalazi u svakodnevnim situacijama u školi što objašnjava jedan veseli prizvuk koji se provlači kroz cijeli album. Njegujući ljubav prema glazbi i plesu, kod učenika potiče motivaciju u radu razvijajući osjećaj zajedništva u razredu. Glazba je primjerena i predškolskoj dobi, no ni odrasli nisu imuni na ove zarazne ritmove i tekstove.

Hrvatske blues snage
terapija_FOOT
classics foot
Treći svijet foot
drumtidam foot
Sound Report foot
reggae foot