Novi EP: Sanjin Banić Bane – Blues on Rocks

Sanjin Banić Bane

Rovinjski kantautor Sanjin Banić Bane objavio je dugoočekivani EP prvijenac “Blues on Rocks”. Na prvom Banetovom EP-u nalaze se tri autorske pjesme (Highclass Blues, The Forever Gone, My Guitar) koje sadrže elemente rock, blues, jazz, soul i funk glazbe te na najbolji način dočaravaju širinu Banetove glazbene vizije. “Blues on Rocks” je snimljen u studiju “Express“ u Zagrebu, autor glazbe, teksta i aranžmana je Sanjin Banić Bane (osim teksta pjesme “The Forever Gone” – Maja Dapas), dok je za snimku i produkciju zaslužan Leo Anđelković.

Svojim odličnim nastupom na prošlogodišnjem “5th Croatian Blues Challengeu” u Puli, Bane je osvojio žiri i dobio čast predstavljati Hrvatsku u solo/duo kategoriji na “30th International Blues Challengeu” u Memphisu. Jednako tako zaslužio je i da promocija njegovog izdanja “Blues on Rocks” bude na ovogodišnjem zagrebačkom blues festivalu.
Tako će Bane “Blues on Rocks” predstaviti u subotu, 31.5.2014., finalnog dana “5th Zagreb International Blues Festivala” u kinu Studentskog centra. Tom će prilokom Bane otvoriti zadnji dan festivala, dok će nakon njega svirati gosti iz Austrije i Mađarske: Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy te za sam vrhunac festivala: Goran Bare & Majke.
Ulaznice za finalni dan festivala se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima po cijeni 80 / 100 / 120 kuna.

terapija_FOOT
drumtidam foot
Hrvatske blues snage
Treći svijet foot
reggae foot
Sound Report foot
Bez sluha foot