Novi singl: A.F:Rubrik – Putaim

A:F:Rubrik - Putaim

Singl “Putaim” možete poslušati OVDJE 

 Pula je oduvijek bila rasadnik odličnih i stilski raznolikih bendova. Dokaz tome je i unikatno otkačeni pulski elektro underground sastav „A:F:Rubrik“. S novim singlom„Putaim“ kojim najavljuje svoj novi EP „Spakatuto“, „A:F:Rubrik“ zaokružuje trilogiju započetu EP izdanjima „Nije ovo Birkenau“ (2012.) i „Vekia Puntis“ (2013.).

Skladba začudnog naziva – „Putaim“ – obiluje izuzetno promišljenim i za bend već prepoznatljivim ritmovima te pomaknutim melodijskim rješenjima. Snimana je u njihovom privatnom i tajnom studiju „AFR“ u siječnju 2015. Sve instrumente na „Putaim“ odsvirao je Filip Matacin, dok je za glavni vokal i  programiranje klavijatura zaslužan Aleksandar Nadišić. Glazbenu produkciju, miks i mastering potpisuje intrigantni tonski gerilac Bad Morrison.

Dečki iz „A:F:Rubrika“ kažu: „Koliko god to nekome možda zvučalo nevjerojatno,“Putaim“ je  jelo od dva osnovna sastojka – elektronike i etna. Pjesmu smo skladali na jedan novi, ležerniji i jednostavniji način, i sigurni smo da će taj kreativni postupak biti puno bliži i razumljiviji nekoj novoj publici, a istovremeno dovoljno intrigantan staroj.“        

Treći svijet foot
classics foot
Bez sluha foot
terapija_FOOT
Hrvatske blues snage
drumtidam foot
reggae foot