Novi singl: Antonino – Samo ti me dobro znaš


Singl “Samo ti me dobro znaš” možete poslušati OVDJE

 Mladi makarski glazbenik s prebivalištem u Zagrebu i perspektivni glazbeni producent Antonino Šimić objavio je svoj autorski prvijenac, singl “Samo ti me dobro znaš”. Riječ je o pjesmi mokro-ljepljive atmosfere, prepunoj snenih i zaraznih melodija, koja govori o prijateljstvu koje nadilazi probleme svakodnevne rutine te o ljubavi kojoj se vječno vraćamo bez obzira na posljedice. Autor glazbe, teksta i aranžmana je Antonino Šimić (Greenwood Studio), koji je snimio sve instrumente i producirao pjesmu, a za mastering je zaslužan Dario Cvirn.
Iako iznimno mlad, Antonino je poznat u glazbenim krugovima kao basist makarske indie-rock grupe “Londiner”, a sve je prepoznatljiviji i po singlovima i albumima koje s brojnim bendovima (Soul Radio, Dosh Lee, Nezahvalnici, Elephant and the Moon…) snima i producira u svojem zagrebačkom Greenwood studiju.
Za singl “Samo ti me dobro znaš” je u režiji Tonija Mijača snimljen i artistički videospot, koji prikazuje uspavani i kišni grad iz perspektive putnika u tramvaju.

Bez sluha foot
drumtidam foot
classics foot
Sound Report foot
soundgardina foot
Treći svijet foot
reggae foot