Novi singl: BE HA VE – Save Me from Your Spell

BE HA VE - Save Me from Your Spell

Singl  “Save Me from Your Spell” možete poslušati OVDJE

 

“Save Me from Your Spell” je prvi singl peteročlanog zagrebačkog americana benda BE HA VE. Pjesma je autorski uradak članova benda – Zorana Haraminčića koji je uglazbio tekst Davora Bunčića, a aranžman su napravili Zoran Haraminčić i Vedran Žanko. Singl je snimljen u zagrebačkom HB Ton studiju, glazbenu produkciju potpisuje Zoran Haraminčić, a autor naslovnice je Vedran Žanko.

“Save Me from Your Spell” zasniva se na višeglasnom pjevanju i međuigri gitara u stilu bendova iz sredine 60-ih godina prošlog stoljeća pa je upravo zbog toga odabrana kao “najradiofoničnija” za singl prvijenac benda. Singl najavljuje debitantski album BE HA VE-a, koji je najavljen za siječanj 2017. Album će se zvati “One of these Days”, a sadržat će petnaest autorskih pjesama benda.

BE HA VE je americana blues sastav iz Zagreba sastavljen od vrhunskih glazbenika s dugogodišnjim iskustvom na glazbenoj sceni – Robert Jurčec (bubanj), Miroslav Bjelajac (bas gitara), Vedran Žanko (gitara), Zoran Haraminčić (gitara) i Davor Bunčić (vokal).

classics foot
Treći svijet foot
Bez sluha foot
soundgardina foot
reggae foot
terapija_FOOT
Sound Report foot