Novi singl: Benston – Oni su tu

Benston - Oni su tu

Došli su tajanstveni kauboji iz svemira

https://youtu.be/Coj6HvWnft8

Benston je tajanstveni kauboj iz svemira, koji je odrastao na afro beatu, discu, funku, Bowieju i Talking Headsima. Nakon što je beskonačno dugo lutao dalekim galaksijama istražujući bespuća svemira, odlučio se predstaviti ljudskom rodu singlom “Oni su tu”. Kombinacijom new wave-a, disca, zvukova 80-ih i začinom zvjezdane prašine, Benston donosi potpuno novi zvuk na našu scenu.

Priča oko Benstona je obavijena velom tajne – tko je zapravo Benston, koje zemljane je odabrao da materjaliziraju njegov projekt, koji glazbenici snimaju njegovu glazbu? Kako doći do dobrih ploča kad si izvan mliječnog puta? Odgovore na ova i brojna druga pitanja saznat ćemo kako se priča o Benstonu bude razvijala. Za sada nam je otkrio samo svoje ime. John. John Benston! Nije želio otkriti čak niti kako se zove njegov prateći bend.
Za sada nam ostaje jedino da do kraja pojačamo singl “Oni su tu” plešemo. Benston će direktno iz studija izbacivati potpuno nove pjesme u kojima će mu se pridruživati uzbudljivi gosti, od kojih su neki već godinama prisutni na sceni.

terapija_FOOT
soundgardina foot
Treći svijet foot
drumtidam foot
Hrvatske blues snage
reggae foot
Bez sluha foot