Novi singl: Billie & The Kids – Oproštaj

Billie & The Kids - Oproštaj
 Nakon zapaženog singla "Stanci", zagrebačka rythm & blues i soul grupa Billie & The Kids predstavlja svoju drugu pjesmu napisanu na hrvatskom jeziku - "Oproštaj". Riječ je o prekrasnom singlu moderne produkcije, u retro stilu, koji govori o situaciji u kojoj smo svi bili barem jednom; O odnosima u kojima se pitamo kad je vrijeme da odustanemo od nečega što toliko jako želimo. A tada se, preko noći, onda kada se najmanje nadamo, dogodi taj "klik". "Oproštaj" je pjesma o ranim dvadesetima, o intuiciji, o problemima koji to nisu, o slatkim mukama za koje tek godinama kasnije shvatimo da su bile slatke.
 Glazbu su stvorili Jurica Štelma i Ana Klabučar, koja je napisala i tekst, aranžman je napravio Jurica Štelma, pjesma je snimljena u studiju "Sunday Studios" u Svetoj Nedelji, za glazbenu produkciju je zaslužan Jurica Štelma, a za mastering je zaslužan Zoran Švigir.

Grupa Billie & The Kids svira glazbu iz 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća (rhythm & blues, soul) na moderan i suvremen način, uz vrhunsku produkciju i još bolje sviračko te aranžmansko umijeće. Iza sebe imaju tri iznimno uspješna albuma na engleskom jeziku („Take One“, 2010., „Jukebox Daddy“, 2014. i „Soulful Woman“, 2018.) koji su objavili za eminentne svjetske diskografske kuće. Sva tri albuma su dobila odlične recenzije pisanih i elektronskih medija, a brojni singlovi su emitirani na mnogim radio stanicama u Europi i Americi. Predvođeni karizmatičnom pjevačicom Anom Klabučar (aka. Billie), Billie & The Kidsi su svirali na mnogim turnejama diljem Europe (Engleska, Švedska, Italija, Njemačka, Austrija, Danska, Mađarska...), gdje su opetovano dokazali da je vrhunska glazba univerzalan jezik, koji svi razumiju. Hrvatskoj publici su se predstavili pjesmama "Stranci" te aktualnim singlom "Oproštaj".
drumtidam foot
Hrvatske blues snage
soundgardina foot
terapija_FOOT
Sound Report foot
reggae foot
Bez sluha foot