Novi singl: Castaway Souls – Blind Devotion

Castaway Souls - Blind Devotion

Nakon singlova “Til Kingdom Come”, “Taste of Honey”, “Shellie Trouble”, “Christmas Wish”, “Touch Down” i “Traveling”, sisački glazbeni projekt Castaway Souls predstavlja “Blind Devotion”. Ova punokrvna rock pjesma najavljuje dugoočekivani novi album Castaway Soulsa, koji će biti objavljen na proljeće.

Autor glazbe, teksta i aranžmana Louis Juckovich, o pjesmi kaže: “”Blind Devotion” je brza ritmična skladba pomalo melankolične atmosfere, koja prati čvrsti električni rock zvuk Castaway Souls-a s prethodna dva singl izdanja – “Touch Down” i “Traveling”. Priča govori o vječitom sukobu stavova u zauvijek netolerantnom društvu, bez obzira na njegove zemljopisne koordinate te o zajednici koja odbacuje nekoga i nešto na što nema pravo. Govori o povjerenju i odanosti dvoje ljudi jedno drugome i njihovoj nakani da se odupru ostatku svijeta, koji ih razapinje između vlastitih neostvarenih snova i zavisti te njihove odlučnosti da u svemu ostanu svoji. Isto tako, pjesma govori o pozitivnoj energiji koju akteri priče prenose jedno drugome u svojoj beskompromisnoj vjeri u vlastitu ljubav koju žive svakim dahom i u činjenicu kako jedino ona vrijedi i kako je jača od bilo čega što joj može stati na put. Mnogima od nas nedostaje takva srčanost.”.

Castaway Souls je glazbeni projekt iz Siska predvođen gitaristom, vokalom i autorom Louisom Juckovichem. Javnosti su se predstavili LP-em “Demons from the Attic”, EP-em “I’ll Be Flying Tonight” te brojnim singlovima. Širok spektar glazbenih utjecaja, raznovrsnost tekstualnih tema te složenost aranžmana najavljuju interesantan novi album.

jazz foot
Bez sluha foot
Treći svijet foot
soundgardina foot
reggae foot
terapija_FOOT
Sound Report foot