Novi singl: Castaway Souls – Kralj naive

Castaway Souls - Kralj naive

Sisački glazbeni projekt Castaway Souls predstavlja singl “Kralj naive”, koji najavljuje novi studijski album čija se objava očekuje tijekom tekuće godine. Album je u potpunosti snimljen na akustičnim instrumentima, što predstavlja značajnu prekretnicu u radu Castaway Souls-a.

Glazbu i teskt potpisuje Louis Juckovich, koji o pjesmi kaže: “Skladba “Kralj naive” još je jedna uz već preslušane u opusu Castaway Souls projekta (“Shellie Trouble” i ‘”Til Kingdom Come”), koja uprizoruje temu posrnulih odbjeglih djevojaka u svijet estrade, glamura i opasnosti koje takav stil života nosi sa sobom. Naravno, ostavljajući pritom jednostavnu stvarnost i jednostavne ljude koji su ju okruživali, emotivno ranjavajući kako sebe, tako i sve ostale aktere u priči. Očito se lako vratiti u poznati okvir pripovijedanja. No, za razliku od dva spomenuta, ranije objavljena naslova, “Kralj naive” je akustično izvedena i najavni je singl novog Castaway Souls albuma, snimljenog u potpunosti na akustičnim instrumentima.”.

Castaway Souls je glazbeni projekt iz Siska predvođen gitaristom, vokalom i autorom Louisom Juckovichem. Javnosti su se predstavili LP-em “Demons from the Attic”, EP-em “I’ll Be Flying Tonight” te brojnim singlovima. Širok spektar glazbenih utjecaja, raznovrsnost tekstualnih tema te složenost aranžmana pokazali su na albumu “Between Surreal and Reality”, a pjesmama “Kazaljke” i “Haljina za ples” te aktualnim singlom “Kralj naive” dokazali su kako kvalitetne tekstove mogu pisati i na hrvatskom jeziku.

Sound Report foot
soundgardina foot
classics foot
Hrvatske blues snage
terapija_FOOT
Bez sluha foot
reggae foot