Novi singl: Castaway Souls – Traveling

Castaway Souls - Traveling

Nakon singlova “Til Kingdom Come”“Taste of Honey”“Shellie Trouble”,  “Christmas Wish” i “Touch Down”, sisački glazbeni projekt Castaway Souls predstavlja “Traveling”. Novom pjesmom Castaway Souls najavljuju novi studijski album planiran za početak sljedeće godine. Promocija singla dogodit će se u četvrtak, 26.09.2019. u klubu Pločnik, gdje će Castaway Souls nastupiti u sklopu festivala Velika rock eksplozija #12.

Autor glazbe, teksta i aranžmana Louis Juckovich, o pjesmi kaže: “Kao što bismo mogli opisati ukupni zvuk i ugođaj glazbe Castaway Soulsa, tako i ova skladba pripada melankoličnoj eri klasičnog rocka i rock balada sedamdesetih i osamdesetih godina. “Traveling” je pjesma o suočavanju sa spoznajom o gubitku majke i bolnom prihvaćanju te činjenice. Tema smješta naratora u period opraštanja od postavki minulog vremena, u traženju novog smisla, na blagdan koji je nekada okupljao obitelj. U momentu besciljnog tumaranja gradom, u blaženstvu intoksikacije, začuje njezin glas koji mu se obraća iz nekog drugog svijeta, donoseći utjehu. Pjesma nosi motivirajuću poruku u refrenu, o tome kako je bitno imati pozitivan stav prema životu i uvijek biti otvoren za nove mogućnosti te o tome kako život pronalazi svoj put i u najtežim trenucima, ako je čovjek dovoljno strpljiv.”.

Castaway Souls je glazbeni projekt iz Siska predvođen gitaristom, vokalom i autorom Louisom Juckovichem. Javnosti su se predstavili LP-em “Demons from the Attic”, EP-em “I’ll Be Flying Tonight” te brojnim singlovima. Širok spektar glazbenih utjecaja, raznovrsnost tekstualnih tema te složenost aranžmana najavljuju interesantan novi album.

classics foot
Bez sluha foot
soundgardina foot
terapija_FOOT
Hrvatske blues snage
Treći svijet foot
Sound Report foot