Novi singl: Castaway Souls – Traveling

Castaway Souls - Traveling

Nakon singlova “Til Kingdom Come”“Taste of Honey”“Shellie Trouble”,  “Christmas Wish” i “Touch Down”, sisački glazbeni projekt Castaway Souls predstavlja “Traveling”. Novom pjesmom Castaway Souls najavljuju novi studijski album planiran za početak sljedeće godine. Promocija singla dogodit će se u četvrtak, 26.09.2019. u klubu Pločnik, gdje će Castaway Souls nastupiti u sklopu festivala Velika rock eksplozija #12.

Autor glazbe, teksta i aranžmana Louis Juckovich, o pjesmi kaže: “Kao što bismo mogli opisati ukupni zvuk i ugođaj glazbe Castaway Soulsa, tako i ova skladba pripada melankoličnoj eri klasičnog rocka i rock balada sedamdesetih i osamdesetih godina. “Traveling” je pjesma o suočavanju sa spoznajom o gubitku majke i bolnom prihvaćanju te činjenice. Tema smješta naratora u period opraštanja od postavki minulog vremena, u traženju novog smisla, na blagdan koji je nekada okupljao obitelj. U momentu besciljnog tumaranja gradom, u blaženstvu intoksikacije, začuje njezin glas koji mu se obraća iz nekog drugog svijeta, donoseći utjehu. Pjesma nosi motivirajuću poruku u refrenu, o tome kako je bitno imati pozitivan stav prema životu i uvijek biti otvoren za nove mogućnosti te o tome kako život pronalazi svoj put i u najtežim trenucima, ako je čovjek dovoljno strpljiv.”.

Castaway Souls je glazbeni projekt iz Siska predvođen gitaristom, vokalom i autorom Louisom Juckovichem. Javnosti su se predstavili LP-em “Demons from the Attic”, EP-em “I’ll Be Flying Tonight” te brojnim singlovima. Širok spektar glazbenih utjecaja, raznovrsnost tekstualnih tema te složenost aranžmana najavljuju interesantan novi album.

classics foot
Hrvatske blues snage
jazz foot
soundgardina foot
Treći svijet foot
reggae foot
Sound Report foot