Novi singl: EoT – Defibrilacija

EoT - Defibrilacija

Singl EoT – Defibrilacija poslušajte OVDJE     

 

Žestoki alter rock-metal bend EoT predstavlja pjesmu “Defibrilacija”, najavni singl istoimenog albuma koji će objaviti u ponedjeljak, 23. siječnja.
“Defibrilacija” je nabrijana, provokativna, glasna, prosta i beskompromisna rasturačina koja govori o zastarjelom pogledu na svijet i ljudima koji razmišljaju na takav način. Glazbu i tekst potpisuje Boris Kolarić, aranžman je djelo EoT-a i Marka Matijevića Sekula, koji je pjesmu snimio i producirao u zagrebačkom “Beton studiju”.

EoT je do sada objavio četiri odlična singla – “Balkanska fiskultura”,  “U čemu je bit?“, “Bye bye i “Naš mali planet”, nastupio na brojnim koncertima diljem regije i pobijedio na čak šest demo festivala. Kulminacija iznimno uspješnog perioda slijedi u ponedjeljak objavljivanjem dugoočekivanog debitantskog albuma “Defibrilacija”.

Karlovačka promcija albuma “Defibrilacija” će se održati u “Maloj sceni” u subotu, 21. siječnja, a uz EoT će kao gosti nastupiti sastavi Me As Well iz Karlovca i umaški Meant to Be. EoT će album promovirati i u subotu, 18. ožujka u zagrebačkom Jiggy Baru, a ulaz na oba koncerta je besplatan.

reggae foot
Treći svijet foot
classics foot
Hrvatske blues snage
Bez sluha foot
drumtidam foot
terapija_FOOT