Novi singl: EoT – Moment

EoT - Moment

Singl “EoT – Moment” poslušajte OVDJE

Nakon što su “pomeli” demo scenu pobjedama na čak sedam festivala (“Mack Production”, “O’Rock festival”, “Rat bendova”, “Glas mladih”, “Croatia Bike Week gitarijada”, “Rovinj Music Festival” i “Osječka motogitarijada”) te objavili hvaljeni debitantski album “Defibrilacija”, karlovački EoT udara još jače, izravnije, brutalnije, surovije i žešće! Pred vama je “Moment” – dvije minute rokanja koje razara glavu, trup i udove! Glazbu i riječi potpisuje Boris Kolarić, aranžman EoT, dok se producentske palice prihvatio Matej Zec, poznatiji i kao gitarist legendarnog riječkog benda Let 3.

Moment je taj trenutak koji nas spaja
Moment je taj trenutak od početka do kraja
Ništa više u životu nije ekvivalent
Onom “feelu” kad osjećamo da imamo taj moment!

“Pjesma predstavlja zaokret prema sirovijem i direktnijem zvuku i izričaju EoT-a, kao svojevrsnom ogledalu društva i vremena u kojem živimo, teškom raspadu cjelokupne situacije na jeftinim steroidnim krilima društvenih mreža i portala, gdje je svaki moment jako bitan, štoviše od presudne važnosti za čovječanstvo i našu galaksiju.. Da li imamo taj.. Moment?!  Procijenite sami..” – kažu članovi EoT-a.

EoT u akustičnoj varijanti možete poslušati u subotu, 30.9. u 11 sati ujutro u galeriji Greta (Ilica 92), gdje će svirati na otvorenju izložbe i predstavljanju dvostrukog CD albuma “Velika rock eksplozija #10”. Električni EoT poslušajte u zagrebačkom klubu Boogaloo u petak, 6.10., kad će nastupiti uz Let 3 i Phantasmagoriu na velikom finalu desete “Velike rock eksplozije”.

    

“Moćno, žestoko i pitko. EoT je bend kojemu itekako treba pružiti šansu.”
Dubravko Jagatić, Nacional

“Brutalno iskreno, žestoko i glasno!”
Mario Iličić, Slobodna Bosna

“Odmah je jasno da EoT imaju ono nešto!”
Siniša Miklaužić, Muzika.hr

“EoT imaju i talenta i potencijala da naprave nešto više.”
Dragutin Matošević, Barikada

“Koliko god teško bilo takvom bendu izdržati na učmaloj sceni, trud će im se isplatiti.”
Bruno Koić, Mixeta

drumtidam foot
Bez sluha foot
soundgardina foot
classics foot
Hrvatske blues snage
Sound Report foot
terapija_FOOT