Novi singl: Filip Kozlica – Najbolje od sebe

Filip Kozlica

Mladi zagrebački kantautor Filip Kozlica objavio je singl „Najbolje od sebe“ (Aquarius Records / Spona, 2015.), romantičnu ljubavnu pop – rock pjesmu koja pršti pozitivnom energijom i zaraznom melodijom. Iako je riječ o prvom samostalnom singlu perspektivnog kantautora, Filip Kozlica je već dobro poznat u glazbenim krugovima po svojem dosadašnjem radu. Kao pjevač, gitarist i frontmen sastava „Lotus“ objavio je albuma „Lotus“ (2011), EP „Sekunda sna“ (2014) te bio autor brojnih singlova („Naš svijet“, „Mirisom“, „Sunce“, „Ništa me ne podiže kao ti“); godinu dana je nastupao kao prateći gitarist Nine Romić; s projektom „Van Doberman“ objavio je singl „S nebom na leđima“ (2014.), a aktivno nastupa s popularnim tribute to „Pearl Jam“ bendom „Jeremy’s Alive“ i rock grupom „Replica“ koja trenutno snima svoj treći studijski album.

Uz sve to, Filip je nedavno diplomirao pravo te odlučio okrenuti novu stranicu u svojoj glazbenoj karijeri. Tako je nastala pjesma „Najbolje od sebe“ u kojoj se predstavlja u ulozi intelektualca s gitarom. Prvi samostalni singl Filipa Kozlice, „Najbolje od sebe“ aranžirao je i producirao Mark Mrakovčić, koji je snimio i videospot. Dizajn i fotografija naslovnice su djelo Zvonimira Ferine, a dodatnu čar pjesmi daje prateći glas Nikoline Petek.

Filip Kozlica o singlu „Najbolje od sebe“, kojim najavljuje rad na svom debitantskom albumu, kaže:„Trebalo mi je dugo da se odlučim na ovaj korak. Objaviti pjesmu pod vlastitim imenom je veliki izazov za mene i sretan sam što upravo s „Najbolje od sebe“ započinjem solo karijeru. Pjesma govori kako se u vezi uvijek moramo truditi i ne dopustiti da se odnos razvija po defaultu. Dok sam pisao tekst, želja mi je bila motivirati sebe i druge da dajemo najbolje od sebe i da u ljubavi ostanemo budni.“

classics foot
reggae foot
Sound Report foot
Treći svijet foot
jazz foot
drumtidam foot
soundgardina foot