Novi singl: Gretta – Daleko je

Gretta - Daleko je

Singl Daleko je poslušajte OVDJE

Zagrebački rock kvartet “Gretta” predstavlja najnoviji singl “Daleko je”, kojim najavljuje jedno od najiščekivanijih izdanja u ovoj godini. Riječ je o melodičnoj i modernoj power – rock pjesmi čvrstog ritma, o kojoj Tomislav Čubek – Chuby, frontmen Grette, kaže:

Pjesma govori o uživanju u trenutku, kao da sutra ne postoji. O trenutku kad ne postoje brige ni problemi nego samo i isključivo sreća i ljubav. Na neki način opisuje i moment u kojem se bend trenutno nalazi jer zaista proživljavamo lijepe trenutke. Jedva čekamo da nam novi album izađe i da krenemo na promotivnu turneju.”

“Gretta” je trenutno u iznimno uspješnom periodu – pjesmom “Malena” proslavila je deset godina postojanja, kontinuirano nastupa na velikim koncertima i festivalima, objavljuje singlove koje publika i mediji odlično prihvaćaju, plasirala se u finale prestižnog “Karlovačko Rockoff” festivala, a kulminacija se očekuje u studenom, kada će dečki iz “Grette” objaviti četvrti studijski album, koji upravo završavaju u NLO studiju Srđana Sekulovića Skansija. Zbog fenomenalnih singlova “Malena”, “Sreća” i “Sjaj”, velike medijske pozornosti te brojnih energičnih nastupa diljem Hrvatske, novi studijski album “Grette” je jedno od najiščekivanijih domaćih izdanja 2015. godine.

“Grettu” poslušajte uživo u nedjelju, 27. rujna na Jarunu, gdje će svirati u sklopu projekta “Rock and Run” te u petak, 2. listopada u zagrebačkom klubu “Katran”, kada će nastupiti u finalu “Karlovačko Rockoff” festivala.

Snimku, miks i mastering single “Daleko je”potpisuje Srđan Sekulović Skansi, čime je nastavljena uspješna suradnja započeta 2012. godine albumom “Kreteni”.

Bez sluha foot
drumtidam foot
reggae foot
soundgardina foot
classics foot
Treći svijet foot
terapija_FOOT