Novi singl: Gretta – Daleko je

Gretta - Daleko je

Singl Daleko je poslušajte OVDJE

Zagrebački rock kvartet “Gretta” predstavlja najnoviji singl “Daleko je”, kojim najavljuje jedno od najiščekivanijih izdanja u ovoj godini. Riječ je o melodičnoj i modernoj power – rock pjesmi čvrstog ritma, o kojoj Tomislav Čubek – Chuby, frontmen Grette, kaže:

Pjesma govori o uživanju u trenutku, kao da sutra ne postoji. O trenutku kad ne postoje brige ni problemi nego samo i isključivo sreća i ljubav. Na neki način opisuje i moment u kojem se bend trenutno nalazi jer zaista proživljavamo lijepe trenutke. Jedva čekamo da nam novi album izađe i da krenemo na promotivnu turneju.”

“Gretta” je trenutno u iznimno uspješnom periodu – pjesmom “Malena” proslavila je deset godina postojanja, kontinuirano nastupa na velikim koncertima i festivalima, objavljuje singlove koje publika i mediji odlično prihvaćaju, plasirala se u finale prestižnog “Karlovačko Rockoff” festivala, a kulminacija se očekuje u studenom, kada će dečki iz “Grette” objaviti četvrti studijski album, koji upravo završavaju u NLO studiju Srđana Sekulovića Skansija. Zbog fenomenalnih singlova “Malena”, “Sreća” i “Sjaj”, velike medijske pozornosti te brojnih energičnih nastupa diljem Hrvatske, novi studijski album “Grette” je jedno od najiščekivanijih domaćih izdanja 2015. godine.

“Grettu” poslušajte uživo u nedjelju, 27. rujna na Jarunu, gdje će svirati u sklopu projekta “Rock and Run” te u petak, 2. listopada u zagrebačkom klubu “Katran”, kada će nastupiti u finalu “Karlovačko Rockoff” festivala.

Snimku, miks i mastering single “Daleko je”potpisuje Srđan Sekulović Skansi, čime je nastavljena uspješna suradnja započeta 2012. godine albumom “Kreteni”.

drumtidam foot
terapija_FOOT
Hrvatske blues snage
soundgardina foot
Treći svijet foot
reggae foot
classics foot