Novi singl i videospot: Antonino – Dodir

Antonino - Dodir

Spot  “Dodir” možete pogledati OVDJE

Nakon debitantskog singla i videospota “Samo ti me dobro znaš”, mladi makarski glazbenik s prebivalištem u Zagrebu i perspektivni glazbeni producent Antonino Šimić predstavlja novi singl “Dodir”. Riječ je o žestokoj pjesmi moćnih riffova, kojoj dozu mističnosti daju zarazna synthesizer melodija te šapat vokala na refrenima.

Glazbu, aranžman, snimanje instrumenata i produkciju potpisuje Antonino Šimić, koji je uz malu pomoć Tomislava Kralja napisao i tekst, a bubanj je odsvirao Jeffrey Jemric. U režiji Tonija Mijača je snimljen zanimljiv artistički videospot s jednim jedinim glumcem/performerom – Aleksandrom Đikićem.

“Video je nastao s idejom da se dočara osjećaj spoja, mekoće, frikcije i otpora nekog dodira. Kako je suradnja s Antoninom specifična po tome što se kod njegovih videa stilski ‘ograničavamo’ na jednostavnost i minimalizam, razmišljao sam u tom smjeru i o tome što bi moglo pratiti tu težnu zvuka pjesme, a opet i nježnost kojom mi se doima sama riječ dodir. Kada sam prisustvovao jednom od nastupa izvođača Aleksandra Đikića, taj aktivni kontakt između tijela i kristalne kugle mi se doimao kao zanimljiv oblik odnosa za Antoninovu pjesmu.” – kaže Toni Mijač, redatelj spota.

Iako iznimno mlad, Antonino je poznat u glazbenim krugovima kao basist makarske indie-rock grupe “Londiner”, a sve je prepoznatljiviji i po singlovima i albumima koje s brojnim bendovima (Soul Radio, Široke ulice, Dosh Lee, Nezahvalnici, Elephant and the Moon…) snima i producira u svojem zagrebačkom Greenwood studiju.

drumtidam foot
Hrvatske blues snage
terapija_FOOT
Treći svijet foot
reggae foot
Sound Report foot
classics foot