Novi singl i videospot: BE HA VE – Our Song

BE HA VE (fotografirala Anastazija Vržina)

https://youtu.be/bQbIzuMvY-A

 

Koronavirus je “parkirao” u domove i glazbenike, no BeHaVe je jedan od onih bendova koji se ne predaju lako, pa je tako singl “Our Song” finalno ispoliran za vrijeme karantene iako je pjesma zapravo snimljena prošle godine.

Priča ide ovako: “Nakon više godina sviranja cover pjesama, naš prijatelj, usnoharmonikaš Tom Oštrić odlučio je tome stati na kraj. Stavio je svoj blues šešir i prionuo pisanju. I dogodio se sjajan tekst o nedaćama s kojima se Tom prilikom pisanja susretao. Niti sjedanje za stol, niti jako stiskanje olovke na papir, ništa od toga ne daje rezultate, sve dok inspiracija ne preuzme kontrolu. Napokon, riječi počinju teći same od sebe, a Tom ih hvata u mislima i prenosi na papir” – priča frontman Davor Bunčić Buna.

Pjesma je pretrpjela mnoga pretumbavanja, preokrete i prilagođavanja metrici sve dok konačno nije sjela u kompoziciju glavnog BeHaVe skladatelja, gitariste i producenta Zorana Haraminčića Hare.

Buna nastavlja: “Napokon, nakon sedamnaest mikseva, pjesma je dobila konačni oblik ili smo tako barem mislili. No u karanteni se neka razmišljanja mijenjaju te nastaje finalna verzija pjesme kao i završna montaža dokumentarističkog videospota, koji je premijerno prikazan u emisiji PopRock.hr, a režiju i montažu potpisuje Zoran Haraminčić Hara. Nadamo se da će vam se svidjeti i glazba i video.”.
Pjesma “Our song” objavljena je prije nekoliko dana i na Sponinoj kompilaciji “Ljubav u doba korone”.

Zagrebački americana blues band BeHaVe trenutno radi na novom, drugom studijskom albumu koji za sada ima radni naziv “Our Songs”, a nedavno je objavio i kućni “izolacijski” video za pjesmu “Leave it All Behind” s prvog albuma ”One of These Days”.

Bez sluha foot
Hrvatske blues snage
terapija_FOOT
Sound Report foot
reggae foot
drumtidam foot
soundgardina foot