Novi singl i videospot : Castaway Souls – Taste of Honey

Castaway Souls - Taste of Honey

Spot “Taste of Honey” možete pogledati OVDJE

 

Sisački glazbeni projekt Castaway Souls predstavlja novi singl i videospot “Taste of Honey”. Autor glazbe, teksta i aranžmana Louis Juckovich, o pjesmi kaže: “Taste of Honey melankolična je ljubavna balada, ispričana u potpunosti akustično. Govori o ugašenoj intimi iz koje oba protagonista izlaze sa stanovitim osjećajem krivnje i žaljenja, prisjećajući se svojih sretnih trenutaka te razloga zbog kojih su se otuđili. Paralelno kroz pjesmu progovaraju identične emocije koje su ih vodile kroz romansu i konačno dovele do njezinog svršetka, ostavljajući im tek jedan mali zajednički detalj za pamćenje, okus meda.”.

Zanimljivo, singl “Taste of Honey” je snimljen 2005. godine u suradnji s kanadskom pjevačicom Charlene Hiller i izvorno je namijenjen kanadskom ženskom vokalnom kvartetu u kojemu je u to vrijeme Charlene aktivno djelovala. Nakon više od deset godina, kako djevojke nikada nisu objavile kompoziciju, došlo je vrijeme da se pjesmu spasi od zaborava

Videospot “Taste of Honey” je snimljen u Ljubljani u suradnji sa ‘Snaut produkcijom’, u svibnju 2017. godine. Režiju potpisuje Nenad Muždeka, a spot je snimao Marko Cafnik.

 

classics foot
Sound Report foot
reggae foot
drumtidam foot
terapija_FOOT
Bez sluha foot
soundgardina foot