Novi singl i videospot: Contra – Kocka

 

Nakon debitantskog studijskog albuma “Sunce izlazi na zapadu” virovitički rock bend Contra predstavlja novi singl i videospot “Kocka”!

Fenomenalnu radiofoničnu i melodičnu pjesmu prati još bolji videospot, kojeg je režirao Matija Turkalj. Za glazbu i tekst je zaslužan Matej Mihelčić, aranžman potpisuje cijela Contra, a glazbenu produkciju i mastering su napravili Siniša Radić, Ivan Medarić i Boris Juhas.

Frontman Contre, Matej Mihelčić, kaže:””Kocka” je prvi singl koji najavljuje naš album “Zadrži dah i zašuti”, koji će biti pravo rockersko osvježenje na sceni. Direktan, dubok, melodičan, ugodan za uho, kako radijskog prijemnika, tako i sušalica na glavi. Naravno, najbolje će zvučati na koncertima uživo. “Kocka” ga predstavlja na način kreacije osjećaja i polemike kod stvaranja. Meni kao autoru probudila je cijeli spektar boja i mašte, pogotovo u kasnim noćnim satima. “Kocka” je snimljena pod redateljskom palicom Matije Turkalja, na raznim lokacijama u Virovitici. Jako smo zahvalni što u spotu uz našu novu klavijaturisticu Ivonu, glume djevojčica Dunja i Darija. Sam singl i album otvaraju novo poglavlje Contre te zaokret na malo topliji i melodičniji zvuk, na koje su svakako utjecali producenti Siniša Radić,Ivan Medarić i Boris Juhas.”.

Spot “Kocka” je slikovna prezentacija kreativnog uma u samom trenutku stvaranja autorskog djela. Od popratnih likova i raznih astralnih slika pa sve do emocija, smijeha, suza te cirkusa kojim je kreativac okružen. Asocijacije u samom spletu inspiracije. Baš kao Rubikova kocka, puna boja, koju stalno slažeš sve do krajnjeg rješenja.

 

reggae foot
Treći svijet foot
terapija_FOOT
Bez sluha foot
drumtidam foot
soundgardina foot
classics foot