Novi singl i videospot: Coolins – Onaj dan

Coolins - Onaj dan

Spona vam predstavlja novog izvođača u svojoj glazbenoj obitelji – Coolinsa. Mladi zagrebački pop glazbenik, skladatelj i tekstopisac nam donosi predivnu ljubavnu pop baladu “Onaj dan” za koju je snimljen i emotivan videospot. Autor glazbe i aranžmana je Ante Gudelj, tekst potpisuje Ante Majić, dok je za mastering zaslužan Drago Smokrović Smokva. Vokali su snimljeni u studiju ALL IN u Zagrebu, a prateće vokale je otpjevala Andrea Rakočević.

Coolins kaže: “”Onaj dan” je ljubavna pop balada koja govori o dvoje zaljubljenih, koji se s vremenom raziđu. Sama suradnja je započela kada mi je Ante Majić poslao demo na mail i odmah me osvojila. Emotivno sam se pronašao u pjesmi.”.

Glazbeni spot snimljen je pod redateljskom palicom Ivana Davida Jurića, a glavnu je ulogu imala mlada Martina Serdar. Lokacija snimanja emotivnog spota je grad Karlovac, u kojem je Coolins proveo dio svog djetinjstva.

Coolins (pravim imenom Karlo Bartolec) je mladi hrvatski pop glazbenik, tekstopisac i skladatelj. Od malih nogu pokazuje afinitet prema glazbi te sa sedam godina upisuje glazbenu školu, odjel solo pjevanja. Njegovo glazbeno djelovanje na hrvatskoj sceni započinje 2016. kada izbacuje svoj prvi singl “Nenadani susret”. Godine 2023. započinje suradnju s glazbenim timom iz Imotskog (Ante Majić i Ante Gudelj), koja je urodila singlom “Onaj dan”, potpisuje svoj prvi diskografski ugovor te postaje dio Sponine glazbene obitelji.

soundgardina foot
drumtidam foot
reggae foot
classics foot
Sound Report foot
Treći svijet foot
terapija_FOOT