Novi singl i videospot: Coolins – Samo ti

Coolins

 

Pop pjevač Karlo Bartolec, javnosti poznatiji pod umjetničkim imenom Coolins, predstavlja svoje drugo diskografsko izdanje – singl „Samo ti“, koji govori o ljubavi dvoje ljudi koja završava nesretnim prekidom. Pjevač je u glazbenom spotu za istoimenu pjesmu otvorio dušu i pokazao emocije. Petar Brkljačić potpisuje tekst, glazbu, produkciju i aranžman, a ujedno je s Coolinsom prijatelj.

„Svaka pjesma za mene ima neku posebnu čar, posebno značenje za mene kao izvođača. Uvijek volim svojoj publici pružiti ono najbolje što zaslužuje, a to je moja glazba koju zaista živim iz dana u dan. Nema ljepšeg osjećaja nego kada publika osjeti istu emociju koju sam ja osjetio dok sam pjevao ovu pjesmu, a nadam se da će primjetiti i kroz priču spota moje igranje emocijama”. – kaže Coolins.

Coolins niže brojne uspjehe na domaćoj pop glazbenoj sceni te ima veliku podršku svojih glazbenih kolega, koji za njega kažu da je veliki borac i da zaista živi za glazbu koju stvara.

Pjevač je nedavno preselio u Irsku, gdje radi i stvara glazbu. Uskoro će svoju glazbu predstaviti i na području Irske te se nada da će irska publika prepoznati kvalitetnu hrvatsku glazbu.

„Nije mi bio problem pustiti suzu na snimanju spota, inače sam ogromni emotivac, kako bi se reklo emotivna „dušica“. Jednostavno su suze krenule samo od sebe, sjetio sam se nekih stvari iz života koje su me dotakle pa je baš krenulo kada je trebalo, ugodno s korisnim.” – rekao je Coolins.

Glazbeni spot se snimao pod redateljskom palicom Igora Bogdanovića, dok je njegova desna ruka bio njegov asistent Kruno Carić. Za make up zaslužna je mlada Julija Kršlović.

Coolins (pravim imenom Karlo Bartolec) je mladi hrvatski pop glazbenik, tekstopisac i skladatelj. Od malih nogu pokazuje afinitet prema glazbi te sa sedam godina upisuje glazbenu školu, odjel solo pjevanja. Njegovo glazbeno djelovanje na hrvatskoj sceni započinje 2016. kada izbacuje svoj prvi singl “Nenadani susret”. Godine 2023. započinje suradnju s glazbenim timom iz Imotskog (Ante Majić i Ante Gudelj), koja je urodila singlom “Onaj dan” te potpisuje svoj prvi diskografski ugovor. Aktualnim singlom i videospotom “Samo ti” najavljuje debitantski studijski album.

reggae foot
Sound Report foot
drumtidam foot
Hrvatske blues snage
soundgardina foot
terapija_FOOT
classics foot