Novi singl i videospot: Grgur Višić – Na rubu granice normale

Grgur Višić - Na rubu granice normale

Spona Vam predstavlja novi singl i videospot perspektivnog zagrebačkog kantautora Grgura Višića – “Na rubu granice normale”. Riječ je o prvom singlu s Grgurovog nadolazećeg albuma, koji najavljuje, simbolizira i potvrđuje konkretan korak u profesionalne muzičke vode. Nostalgičnom tematikom te mirnijim tonom singl budi ugođaj sjete i sjećanja na bolje, ljepše dane. Zvukom u prošlosti, ali idejom u budućnosti, stvara čvrsta utjelovljenja te postavlja temelje za izgradnju konkretne priče, koja, kako kaže Grgur, dolazi s kompletnim albumom. Prvo Grgurovo dugometražno studijsko izdanje sadržavat će osam pjesama koje prate Grgurov životni put od sretnog mladog momka do početka odraslog života koji nosi more nesigurnosti.
Promocija singla “Na rubu granice normale” će se održati u petak, 6. svibnja u zagrebačkom klubu Grof Melin. Koncert počinje u 20 sati, a ulaz je besplatan.

Pjesma je snimljena u “Purple Cat” studiju u Zagrebu, u suradnji s glazbenikom i producentom Damirom Trkuljom – Šiljom, koji uz Grgurovu glazbu i tekst, potpisuje aranžman. U istom studiju Grgur snima i cijeli album koji će biti objavljen u rujnu, a do tada ćemo poslušati nekoliko najavnih singlova. Videospot je rađen u Grgurovoj vlastitoj produkciji uz pomoć nekolicine prijatelja. Snimljen je u Zagrebu i prati priču mladog čovjeka u izuzetno važnoj fazi životne metamorfoze. Drugim riječima – sadrži samo lijepe scene.

Grgur Višić je mladi kantautor, odrastao u Puli, ali živi i djeluje u Zagrebu. Od raznih uzora navodi mnoge velikane, ali naglašava da mu je cilj stvoriti vlastiti jedinstveni izričaj. Cilj budućeg albuma, koji započinje singlom „Na rubu granice normale“ je zaokruživanje prve faze izgradnje, odnosno utemeljivanje tog glazbenog izričaja. Sve što nam ostaje je preslušati i stvoriti vlastiti dojam.

drumtidam foot
classics foot
terapija_FOOT
Bez sluha foot
Sound Report foot
reggae foot
Hrvatske blues snage