Novi singl i videospot: Grgur Višić – Neki drugi ljudi

Grgur Višić
 Spona Vam predstavlja debitantski singl perspertivnog zagrebačkog kantautora Grgura Višića - "Neki drugi ljudi". Riječ je o pomalo "dylanovskoj" pjesmi o prolaznosti i ljepoti života, koja se često nalazi u malim stvarima s kojima smo kroz život izgradili povezanost. Autor glazbe i teksta je Grgur Višić, pjesma je snimljena u  JBdB studiju, a aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Damir Trkulja. Videospot je snimljen u Zagrebu u travnju tekuće godine, a režirao ga je Matija Mihalj. Kao i pjesma, spot govori i pokazuje prolaznost života, u kojem svatko igra neku svoju ulogu. 

"Zanimljivo je da kada izgubimo esencijalni dio osobnosti koji nas čini nama, kao da cijeli svijet stane. Nekome to može biti posao, nekome auto, nekome mobitel, u mojem slučaju to su naočale. Proveo sam četiri dana "ćorav", kao da sam živio polu prazan. Teško je objasniti riječima, ali siguran sam da je svatko doživio situaciju u kojoj je izgubio svoj zaštitni znak. Gradimo povezanost s određenim stvarima cijeli život. Prolazimo kroz dobro i loše, doma, vani, dajemo cijelog sebe ne očekujući ništa zauzvrat. Tada se javi posebna vrsta ljubavi, individualna za svakog pojedinca. Izgubivši tu esenciju naš život staje. Tako je meni bilo s naočalama. Ljepota života je točno u tim stvarima, kojih naravno može biti više. Sve što osobu definira kao posebnu, žar je njena života." - kaže Grgur. 

"Trenutni žar koji ja gradim je muzika. Nešto toliko poznato i sigurno, a opet toliko daleko. Krenuvši na put stvaranja muzike, izlažem se nevjerojatnom broju rizika koji svakodnevno stvaraju turbulencije, ali također i moru situacija kojima bolje upoznajem i gradim sebe. Put je nedefiniran, ali vjerujem da ako ostanem vjeran nekim principima i moralnim uvjerenjima, i put sam po sebi bit će lagan. 
Predstavljam svoju prvu pjesmu, napisanu u trenutku slabosti - ležeći u bolničkom krevetu sa slomljenom nogom. Zanimljivo je kako neke naizgled užasne situacije, dugoročno donesu radost i veselje, ako ih prihvatimo i prepustimo se življenju." - zaključio je Grgur. 
reggae foot
terapija_FOOT
soundgardina foot
classics foot
Hrvatske blues snage
Sound Report foot
drumtidam foot