Novi singl i videospot “Lili Gee – Sunčan dan”

Lili Gee - Sunčan dan

https://youtu.be/AqG1CCZGz7o

 

Zagrebačka pjevačica Lili Gee predstavlja novi singl i videospot “Sunčan dan”. Riječ je o iznimno veseloj, vedroj i “pravoj ljetnoj” ljubavnoj pjesmi, koja je prepuna zaraznih melodija te obiluje maksimalno pozitivnom atmosferom. Autor glazbe i aranžmana je Miro Odak (gitarist, autor i vokal poznat po dugogodišnjem radu s grupama Krug i The Strings), koji s Lidijom Graovac supotpisuje tekst, a za glazbenu produkciju je zaslužan Alen Šenkovski.

“Željeli smo naglasiti kako je, kad si zaljubljen, apsolutno svaki dan sunčan! Ne mora biti sunčan dan – kad sam tvoja, kada znam – da moje misli tebi lete – i slobodna sam kao dijete”. – kažu Miro i Lidija, autori teksta.

Videospot je snimljen na dvije lokacije – Jadriji kod Šibenika i u zagrebačkom tramvaju broj 5, a redatelj spota je Ante Storić. Poput pjesme, i spot je iznimno optimističan te pruža idealnu vizualnu podlogu ovoj prekrasnoj ljubavnoj pjesmi.

Lili Gee iza sebe ima dosta glazbenog iskustva, a nekima je poznatija kao Miss Red Hunter. Naime, pod tim umjetničkim imenom je punih petnaest godina nastupala s grupom Soul Fingers, s kojom je nastupila na mnogobrojnim koncertima i festivalima diljem Europe i objavila album  „No Fingers Like Soul Fingers“. Ove godine je započela suradnju s Mirom Odakom i krenula u samostalnu glazbenu karijeru. Prvi rezultat suradnje je pred Vama – “Sunčan dan”. Lili Gee trenutno radi na novom singlu, koji će biti objavljen na jesen.

 

reggae foot
Bez sluha foot
Treći svijet foot
Hrvatske blues snage
jazz foot
Sound Report foot
drumtidam foot