Novi singl i videospot: “Lili Gee – Tango Django”

Lili Gee - Tnago Django

https://youtu.be/l84hi0vpoOM

 

Nakon debitantskog EP-a “Okus sunca” zagrebačka pjevačica Lili Gee predstavlja novi singl i videospot “Tango Django”. Pjesmu intrigantnog naziva napisao je Miroslav Odak, tekst je djelo Lidije Graovac, aranžman su napravili Miroslav Odak i Alen Šenkovski, a režiju videospota potpisuje Željko Petreš.

“Tango Django” je peti singl Lili Gee, a riječ je o pjesmi koja tematizira dramu ljudskog postojanja, sudbine i bijega. U ovoj “pjesmi ceste” dvoje u ljubavi kreću “cestom koja guta prošlost, guta sve”, u neizvjesnu i možda kobnu budućnost s nejasnom nadom: – “bijele noći čekaju na nas i hladni sjever donosi nam spas”

Hvaljeni debitantski EP Lili Gee “Okus sunca” objavljen je krajem 2018. godine, a Lili ga je promovirala koncertnom turnejom u sklopu koje je posjetila Zagreb, Vinkovce, Đakovo, Varaždin, Čakovec, Sisak, Zadr, Split i Šibenik. Turneja se nastavlja sljedećim koncertima:

09.02. Medina škrinja, Varaždin
14.02. Hard place, Zagreb (unpplugged)
22.02. Route 66, Zagreb
23.02. King rock bar, Đakovo
08.03. Q bar, Zadar
16.03. Reful klub, Murter

Lili Gee iza sebe ima dosta glazbenog iskustva, a nekima je poznatija kao Miss Red Hunter. Naime, pod tim umjetničkim imenom je punih petnaest godina nastupala s grupom Soul Fingers, s kojom je nastupila na mnogobrojnim koncertima i festivalima diljem Europe i objavila album „No Fingers Like Soul Fingers“. Zatim je započela suradnju s Mirom Odakom i krenula u samostalnu glazbenu karijeru, koja je urodila pjesmama “Sunčan dan”, “Promijenila sam se”, “Sama pod zvijezdama”, “Između sve je tako slatko” te debitantskim EP-em “Okus sunca”.

Bez sluha foot
reggae foot
classics foot
Treći svijet foot
terapija_FOOT
drumtidam foot
Sound Report foot