Novi singl i videospot: Lili Gee – Volim

Lili Gee - Volim

https://youtu.be/0C_Tp0PI5Ag

 

Nakon debitantskog EP-a “Okus sunca” zagrebačka pjevačica Lili Gee predstavlja novi singl i videospot “Volim”. Riječ je o veseloj i vedroj pjesmi, prepunoj pozitivnih poruka i emocija, kojom Lilli Gee najavljuje dugoočekivani album “Predigra”. Autor glazbe je Miroslav Odak, tekst su napisali Lidija Graovac i Miroslav Odak, a aranžman su napravili Jurica Bura i Miroslav Odak. Za singl “Volim” je u režiji Tomislava Povića na nekoliko zagrebačkih lokacija snimljen rasplesan i šareni te “pravi ljetni” videospot, koji na najbolji način prati veselu atmosferu pjesme.

“”Volim” je izraz ljubavi i negira mržnju te svaki oblik isključivosti! Volimo se u svim bojama, kako tko voli!”. – kaže Miroslav Odak, gitarist benda i autor pjesme.

Debitantski CD album Lili Gee “Predigra” će biti objavljen u petak, 14. lipnja, a sadrži devet radiofoničnih pop-rock autorskih pjesama na hrvatskom jeziku te jednu bonus kompoziciju.

Uz diskografske aktivnosti, Lili Gee je i koncertno iznimno aktivna te je ove godine obišla brojne gradove: Zagreb, Vinkovce, Đakovo, Varaždin, Čakovec, Sisak, Zadr, Split, Šibenik, Murter… Koncertna promocija albuma predigra nastavlja se idućim nastupima:

14.06. Čakovec, FOX bar
15.06. Ozalj, motosusret
28.06. Šibenik,Rebus bar
29.09. Murter, nastup na Trgu Hramina
06.07. Gospić, GROCKS
12 i 13.07. Opatija, Unpplugged fest
19.07. Split, Riva
11.08. Dugi otok, Sali od 22h

Lili Gee iza sebe ima dosta glazbenog iskustva, a nekima je poznatija kao Miss Red Hunter. Naime, pod tim umjetničkim imenom je punih petnaest godina nastupala s grupom Soul Fingers, s kojom je nastupila na mnogobrojnim koncertima i festivalima diljem Europe i objavila album „No Fingers Like Soul Fingers“. Zatim je započela suradnju s Mirom Odakom i krenula u samostalnu glazbenu karijeru, koja je urodila pjesmama “Sunčan dan”, “Promijenila sam se”, “Sama pod zvijezdama”, “Između sve je tako slatko” te debitantskim EP-em “Okus sunca”.

drumtidam foot
terapija_FOOT
Bez sluha foot
Treći svijet foot
Hrvatske blues snage
reggae foot
soundgardina foot