Novi singl i videospot: Lucky Day – Spavaj, željo moja

Lucky Day - Spavaj, žejo moja

Zagrebački sastav Lucky Day predstavlja autorski singl i videospot “Spavaj, željo moja”. Glazbu, tekst i aranžman moćne pop rock balade o neuzvraćenoj ljubavi potpisuje Davor Keranović, pjesmu su snimili članovi grupe Lucky Day, prateće vokale je otpjevala Emina Arapović, a za glazbenu produkciju su zaslužani Krešimir Jukić i Davor Keranović, koji kaže:

“”Spavaj, željo moja” je jedna od onih pjesama koje se dogode brzo, gotovo trenutno – “kanaliziranjem”. Jednostavno “izađu” kroz autora bez velikih razmišljanja. Nenamjerno, tekst je ispao “dvosmislen” – s jedne strane govori o želji kao pojmu i razočaranju što nije realizirana; s druge o želji prema nekome u ljubavnom smislu, što opet nije završilo željenim rezultatom.”.

Videospot “Spavaj, željo moja” prikazuje članove Lucky Day-a u sviračkom zanosu, premijerno je prikazan u emisiji PopRock.hr na HRT-u, a snimjen je pod redateljskom palicom Tvrtka aka Vidokk-a.

Lucky Day je svoje djelovanje započeo 2013. godine, a prve javne nastupe su održali 2014. Na koncertima su izvodili cover repertoar svih najvećih domaćih i regionalnih hitova te su vrlo brzo postali prava klupska atrakcija. Specijalizirane večeri “Svi marš na ples!” postaju sinonim za Lucky Day, a grupa gradi svoje ime na svim mjestima gdje je publika željna najbolje domaće glazbe. S godinama nastaju i brojne autorske pjesme, koje je Lucky Day finalizirao, a jedna od njih je “Samo si ti znala sve”, koju predstavlja publici. Pjesme su obojane pop rock zvukom, s primjesama drugih žanrova – od etna do reggea. Od većih nastupa svakako treba izdvojiti koncerte s bendovima Hladno pivo i Opća opasnost, kojima su svirali kao predgrupa. Od samog početka, bend svira u istoj postavi: bubnjevi/vokal: Marijo Jakopović – Brko, bas/vokal: Igor Flajhar – Giga, klavijature/vokal: Silvio Žigulić – Silvanno, gitara/vokal: Saša Cindrić – Sale i vokal: Dave Hacienda.

terapija_FOOT
Treći svijet foot
Sound Report foot
classics foot
drumtidam foot
Hrvatske blues snage
reggae foot