Novi singl i videospot: Mrtvo zvono feat. Otpisanimator – Zvučim kao pas

Zvučim kao pas

https://youtu.be/1ezLeh_uNhE

 

Nakon odličnih singlova “Oči su uvijek gladne” i “Bye Bye” dubrovački alternativni rock sastav Mrtvo zvono predstavlja singl i videospot “Zvučim kao pas”. Pjesma je nastala u suradnji s dubrovačkim MC-em Otpisanimator, koji je poznat po radu u kultnom dubrovačkom rap kolektivu Otpisani klan. Ovim singlom Mrtvo zvono predstavlja i novog člana benda – Roberto Di Liddo na bas gitari. “Zvučim kao pas” govori o odnosu pjevača i njegove bolje polovice, koja bolje i pjeva. Davno je zaboravljeno, čini se, da ljubavne pjesme mogu biti konstruktivne i konkretne. Ova se pita, tko bolje pjeva: slavuj ili pas?

Glazbu i aranžman potpisuju Roberto Di Liddo, Ivica Glunčić, Ivan Jakić i Srđan Petric, a tekst su napisali Slobodan Ljepava i Srđan Petric. Zanimljivo, kompletna snimka, miks i glazbena produkcija su proizvod samog benda Mrtvo zvono. Za pjesmu “Zvučim kao pas” je u režiji Rele Petric snimljen dinamičan videospot u kojem, uz članove benda, glume Romana Beloša, Antonija Kresić i Ana Novakova.

Iako je Mrtvo zvono novo ime na domaćoj sceni, bend je sastavljen od četiri iskusna glazbenika, predstavnika dubrovačke alternativne scene. To su Ivan Jakić (gitara), Ivica Glunčić (bubnjevi), Srđan Petric (vokal) te Roberto Di Liddo (bas gitara).

Bez sluha foot
terapija_FOOT
reggae foot
classics foot
Sound Report foot
Treći svijet foot
soundgardina foot