Novi singl i videospot: “No Rules – Litar dva”

No Rules - Litar dva

Videospot “Litar dva” pogledajte OVDJE

Bend No Rules iz Tuzle predstavlja videospot pjesme”Litar dva”, koja je objavljena na četvrtom studijskom albumu No Rulesa, “Na cesti bola”. Singl “Litar dva” snimljen je u studiju “Pogon” u Tuzli pod producentskom palicom Dražena Mulaosmanovića, a za glazbu, tekst i aranžman je zaslužan frontmen, vokal i gitarist No Rulesa Goran Čampara.

Videospot je snimljen u Ljubljani u klubu Menza pri koritu, za produkciju i montažu je zaslužan Igor Pavkovič, rasvjetu je radio Samo Ljubešić, a post produkciju Tomaž Pavkovič.

“Pjesma “Litar dva” je klasična country & blues “kaubojština alkoholnih isparenja” u stilu benda No Rules iz Tuzle, koji brije svoj r’n’r film bez obzira na vrijeme i mjesto..” – kažu No Rulesi.

No Rules je osnovan 1999. godine u Tuzli. Iza sebe imaju četiri studijska albuma “Pasje vrijeme” (2003.), “Probaj me” (2007.), “Homesick Blues” (2010.) i “Na cesti bola” (2017.). 2004. godine su osvojili prestižnu nagradu “Davorin” kao najbolji novi izvođač godine, a za istu nagradu su nominirani i 2008. u kategoriji rock album godine zajedno s Hladnim Pivom i Disciplinom kičme.

Nastupili su na brojnim koncertima i festivalima u cijeloj regiji, bili na europskoj turneji, a posebno se ističe nastup pred 15 000 ljudi u sarajevskoj Zetri, gdje su nastupili kao predgrupa Deep Purpleu (2007.). Četvrti studijski album “Na cesti bola” je odlično prihvaćen kod publike, a zapazili su ga i glazbeni kritičari – uvršten je u petnaest najboljih regionalnih albuma 2017. godine na portalu Glas.ba.

No Rules nastupa u sastavu Goran Čampara (vokal , gitara), Sanin Imamović (solo gitara), Denil Babović (bas gitara) te Sead Hadzić (bubnjevi).

drumtidam foot
soundgardina foot
Hrvatske blues snage
Sound Report foot
classics foot
Bez sluha foot
reggae foot