Novi singl i videospot: Onli-tu – Krezub

Onli-tu - Krezub

Videospot “Krezub” pogledajte OVDJE

Nakon albuma „Pozitiv mjuzik“ (Spona, 2010.) te singlova „Proljetna“ i „Velike riječi“, riječki dvojac „Onli-tu“ predstavlja novi singl i videospot interesantnog naziva „Krezub“. Riječ je o pomalo kompliciranoj ljubavnoj priči sa sretnim završetkom koju prati prepoznatljiv zafrkani alter rock zvuk grupe „Onli-tu“. Glazbu i aranžman su napravili Robert Slama i David Puharić, koji je napisao i tekst,  a dizajn naslovnice, glazbena produkcija i režija videospota su djela Borisa Rakamarića.

Artistički videospot „Krezub“ nam djelomično daje odgovore na nekoliko začudnih pitanja: Zašto bradati muškarac dlakavih prsa odjeven u žensku haljinu stoji potpuno bos na stolcu?, Kako je moguće da prozorski okvir levitira i protivi se osnovnim zakonima fizike?, Koja je uloga lustera  koji vise sa stabla i što lijepa djevojka s kravatom radi na istom tom stablu?, Nosi li svaki muškarac dio žene u sebi?, Tko je kome, i čime izazvan, pokazao srednji prst?

Neka od ovih pitanja će ostati vječna misterija, no očito je da su se mladići iz sastava „Onli-tu“ još jednom dobro zabavili i pokazali da nas očekuje vrlo zanimljiv album, koji je najavljen za jesen 2015.

terapija_FOOT
Bez sluha foot
Treći svijet foot
soundgardina foot
Hrvatske blues snage
classics foot
drumtidam foot