Novi singl i videospot: Onli-tu – Krezub

Onli-tu - Krezub

Videospot “Krezub” pogledajte OVDJE

Nakon albuma „Pozitiv mjuzik“ (Spona, 2010.) te singlova „Proljetna“ i „Velike riječi“, riječki dvojac „Onli-tu“ predstavlja novi singl i videospot interesantnog naziva „Krezub“. Riječ je o pomalo kompliciranoj ljubavnoj priči sa sretnim završetkom koju prati prepoznatljiv zafrkani alter rock zvuk grupe „Onli-tu“. Glazbu i aranžman su napravili Robert Slama i David Puharić, koji je napisao i tekst,  a dizajn naslovnice, glazbena produkcija i režija videospota su djela Borisa Rakamarića.

Artistički videospot „Krezub“ nam djelomično daje odgovore na nekoliko začudnih pitanja: Zašto bradati muškarac dlakavih prsa odjeven u žensku haljinu stoji potpuno bos na stolcu?, Kako je moguće da prozorski okvir levitira i protivi se osnovnim zakonima fizike?, Koja je uloga lustera  koji vise sa stabla i što lijepa djevojka s kravatom radi na istom tom stablu?, Nosi li svaki muškarac dio žene u sebi?, Tko je kome, i čime izazvan, pokazao srednji prst?

Neka od ovih pitanja će ostati vječna misterija, no očito je da su se mladići iz sastava „Onli-tu“ još jednom dobro zabavili i pokazali da nas očekuje vrlo zanimljiv album, koji je najavljen za jesen 2015.

drumtidam foot
Hrvatske blues snage
jazz foot
reggae foot
Bez sluha foot
Treći svijet foot
Sound Report foot