Novi singl i videospot: “Pijano Bar – Geronimo (za sve ronioce)”

Pijano Bar - Geronimo (za sve ronioce)

Videospot “Pijano Bar – Geronimo (za sve ronioce)” možete pogledati OVDJE

 Zagrebački bend Pijano Bar predstavlja pjesmu posvećenu (prvenstveno) roniocima  – “Geronimo (za sve ronioce)”. Riječ je o posljednjem singlu i videospotu s aktualnog mini albuma “Mali album”.

“Geronimo je poziv na zaron u plavetne dubine mora, a ujedno i pitanje gdje danas, sutra idemo pod morsku razinu biti nalik ribi ili morskome konjiću. Geronimo je posveta i zahvala svim “ronilicama” i roniocima, ma gdje god bili. Geronimo je i pozdrav ekipi iz zagrebačkog kluba Geronimo, dragim humanitarcima i čistačima zagađenih morskih dubina širom Hrvatske. Geronimo je i evolucijski povratak pod vodu i u vodu iz koje smo jednom davno izašli.” – kaže Marko Kovačić – Kova, autor glazbe i teksta.

Glazbeni producenti su Hrvoje Prskalo i Marko First, videospot je snimio Adrian Jejčić, montirali i režirali Marin Maršić i Marko Kovačić Kova, a kolorirala Ema Giunio. Glavni glumac u ulozi Geronima je Kristian Gregurić, dok Ivi First i Marko Kovačić tumače turiste.

Pijano Bar se javnosti predstavio odličnim singlovima ”Probajmo zajedno”, “Nasukan”“Zemljo” , “Smiraj”, “Javlja radio” te “Na planinama”, koji je nastao u suradnji s grupom Picksiebner. Uz singlove, objavili su album posvete sastavu Valungari – ”Pijano Bar svira Valungare (uživo kod Vidre)”  te debitantski EP “Mali album”.

Bez sluha foot
Sound Report foot
Hrvatske blues snage
reggae foot
soundgardina foot
classics foot
Treći svijet foot