Novi singl i videospot: T.I.E. – Although Everything is Borrowed

Glazbeni sastav T.I.E. (Take it Easy) predstavlja novi spot i singl “Altrough Everything is Borrowed”. Riječ je o pjesmi s odličnog debitantskog albuma “Borrowed Guts”, čiju vrhunsku glazbenu produkciju potpisuje Teo Aničić. “Leaderica” benda Katarina Vukadin (glavni vokal) je zaslužna za glazbu i tekst, aranžman su napravili Teo Aničić, Marin Novak i Marko Šturman, a autorica fotografije naslovnice singla je Katarina Vukadin.

“Altrough Everything is Borrowed” je pomalo elegična, ali i “lakouhvatljiva” kompozicija, koja govori o prolaznosti i privremenosti života, što je na najbolji mogući način prikazano u atraktivnom videospotu. Ideja za spot je potekla od same autorice pjesme Katarine Vukadin, a opisuje četiri etape evolucije žene, koju je tako vjerno ocrtala, izrazila i otplesala nadarena glavna glumica Valentina Begić. Režiju, snimanje i montažu spota je radio Dinko Čvorić-Doringo, dok je za make up zadužena Julija Kršlović.

Iza glazbenog projekta T.I.E. (Take it Easy) stoji Katarina Vukadin – kantautorica, pjevačica i glazbeno scenska istraživačica. U glazbi je već 10-ak godina, a publici je poznata kroz brojne bendove i zborove (LeZbor, Čipkice, Mangora, Chill out i Terminator). T.I.E., prvi samostalni istup u smislu kantautorstva Katarine Vukadin, ostvaren je uz veliku i važnu kreativnu podršku korealizatora te aranžera projekta Tea Aničića. Glazbeno, T.I.E. je na pop/rock/funk/punk tragu, javnosti su se predstavili singlovima i spotovima “Zombie World” i “Yes, You Can Play with Madness”, debitantskim EP-em “Take it Easy” te prvim studijskim albumom “Borrowed Gusts”.

Sound Report foot
Hrvatske blues snage
reggae foot
soundgardina foot
terapija_FOOT
Treći svijet foot
drumtidam foot