Novi singl i videospot: T.I.E. – Zombie World

T.I.E. - Zombie World

https://youtu.be/_8fASUjfgRE

https://www.deezer.com/en/album/155036412

Glazbeni sastav T.I.E. (Take it Easy) predstavlja prvi službeni singl i videospot “Zombie World”. Pjesma je nastala u razdoblju karantena i razornih potresa, a sam naziv pjesme najbolje oslikava duh vremena u kojem smo se svi nedavno našli. “Zombie World” nosi predznak katastrofičnosti i apokaliptičnosti, ali i dašak ludog veselja i igre, što savršeno dočarava vesela melodija pjesme uklopljena u tekst ozbiljne tematike. Autorica glazbe i teksta je Katarina Vukadin, aranžman i glazbenu produkciju je napravio Teo Aničić, PRESS fotografije je snimila Rafaela Petrić, a naslovnicu singla je izradio talentirani slikar Danijel Vulinović iz Novske.

Intrigantan videospot je snimio Ratko Bokić, za scenarij i režiju su zaslužne Petra Bokić i Katarina Vukadin, a glavni akteri su djeca – neponovljivi Grga i Flora Bokić te Iskra Mijatović. Djeca se vole igrati odraslih, a odrasli se vole igrati djece. Također, djeca se najbolje “igraju” emocijama, a ne “drže” se niti jedne prečvrsto. Odrasli zabrinut i uplašen svijet je “Zombie World”, a upravo o tome pjesma govori.

Iza glazbenog projekta T.I.E. (Take it Easy) stoji Katarina Vukadin – kantautorica, pjevačica i glazbeno scenska istraživačica. U glazbi je već 10-ak godina, a publici je poznata kroz brojne bendove i zborove (LeZbor, Čipkice, Mangora, Chill out i Terminator). T.I.E., prvi samostalni istup u smislu kantautorstva Katarine Vukadin, ostvaren je uz veliku i važnu kreativnu podršku korealizatora te aranžera projekta Tea Aničića. Glazbeno, T.I.E. je na pop/rock/funk/punk tragu, njihova pjesma “Even if” je pronašla svoje mjesto na kompilaciji novih rock bendova “XX 2020 XX”, a u pripremi je debitantski EP s četiri pjesme radnog naslova “Take it Easy”, koji će biti objavljen ove jeseni.

Bez sluha foot
Treći svijet foot
classics foot
terapija_FOOT
reggae foot
soundgardina foot
Hrvatske blues snage