Novi singl i videospot: T.I.E. – Zombie World

T.I.E. - Zombie World

https://youtu.be/_8fASUjfgRE

https://www.deezer.com/en/album/155036412

Glazbeni sastav T.I.E. (Take it Easy) predstavlja prvi službeni singl i videospot “Zombie World”. Pjesma je nastala u razdoblju karantena i razornih potresa, a sam naziv pjesme najbolje oslikava duh vremena u kojem smo se svi nedavno našli. “Zombie World” nosi predznak katastrofičnosti i apokaliptičnosti, ali i dašak ludog veselja i igre, što savršeno dočarava vesela melodija pjesme uklopljena u tekst ozbiljne tematike. Autorica glazbe i teksta je Katarina Vukadin, aranžman i glazbenu produkciju je napravio Teo Aničić, PRESS fotografije je snimila Rafaela Petrić, a naslovnicu singla je izradio talentirani slikar Danijel Vulinović iz Novske.

Intrigantan videospot je snimio Ratko Bokić, za scenarij i režiju su zaslužne Petra Bokić i Katarina Vukadin, a glavni akteri su djeca – neponovljivi Grga i Flora Bokić te Iskra Mijatović. Djeca se vole igrati odraslih, a odrasli se vole igrati djece. Također, djeca se najbolje “igraju” emocijama, a ne “drže” se niti jedne prečvrsto. Odrasli zabrinut i uplašen svijet je “Zombie World”, a upravo o tome pjesma govori.

Iza glazbenog projekta T.I.E. (Take it Easy) stoji Katarina Vukadin – kantautorica, pjevačica i glazbeno scenska istraživačica. U glazbi je već 10-ak godina, a publici je poznata kroz brojne bendove i zborove (LeZbor, Čipkice, Mangora, Chill out i Terminator). T.I.E., prvi samostalni istup u smislu kantautorstva Katarine Vukadin, ostvaren je uz veliku i važnu kreativnu podršku korealizatora te aranžera projekta Tea Aničića. Glazbeno, T.I.E. je na pop/rock/funk/punk tragu, njihova pjesma “Even if” je pronašla svoje mjesto na kompilaciji novih rock bendova “XX 2020 XX”, a u pripremi je debitantski EP s četiri pjesme radnog naslova “Take it Easy”, koji će biti objavljen ove jeseni.

drumtidam foot
Treći svijet foot
Sound Report foot
soundgardina foot
classics foot
Hrvatske blues snage
Bez sluha foot